Vacanță ALL INCLUSIVE: 5 titluri cu 50% reducere

Vara aceasta, Editura ALL se extinde în domeniul turismului literar. V-am pregătit o ofertă de vacanță ALL INCLUSIVE în lumea cărților: 10 titluri de top cu 50% reducere și cu o mulțime de atu-uri. În continuare, puteți descoperi ce v-ar spune fiecare carte în parte dacă ar putea să vorbească. Vă avertizăm că primele 5 cărți vor fi extrem de convingătoare – toate au eroine feminine și povești pline de farmec.

Vacanta FB 600x400

1. ROMAN PENTRU DOAMNE, de Michal Vieweghroman pentru doamne

Aparent, sunt o povestire plină de umor, dar mă voi transforma pe parcurs într-o carte greu de uitat. Știați că autorul meu, renumit în lumea literară cehă după căderea comunismului, este considerat succesorul lui Milan Kundera? Eu vă voi spune povestea a două femei, Jana și Laura, mamă și fiică, aflate într-o perpetuă căutare a iubiților perfecți. După ce Laura, care are numai 22 de ani, se îndrăgostește de Oliver, un bărbat de 40 de ani, începe să iasă la iveală trecutul lui tulburător. Despre care mama ei știe mult mai multe lucruri decât vă pot dezvălui eu acum…

tn1_rsz_anul_in_care_te-am_intalnit-c1-folio
 Nu vă voi ascunde faptul că eu sunt câștigătorul Irish Book Award for Most Popular Fiction. Am o putere fantastică de a te absoarde cu totul în paginile mele și de a te pune serios pe gânduri. Dar nu vei ajunge la ultima pagină fără să fi primit și o porție zdravănă de poftă de viață. Căldura poveștii mele și forța lecțiilor de viață pe care vi le oferă se datorează lui Jasmine, eroina mea principală. Ați fost vreodată conștienți de faptul că uneori trebuie să stai pe loc pentru ca lucrurile să se miște? Jasmine va avea multe astfel de revelații în nopțile cu lună și în zilele cu parfum de suburbie, datorită prieteniilor neașteptate care se înfiripă și întâlnirilor providențiale care au loc.
tn1_onorabila_venetiana-c1
Eu vă invit în Veneția libertină a secolului al XVI-lea, pentru a vă face cunoștință cu fascinanta Veronica Franco, mare curtezană și poetă înzestrată cu o frumusețe și inteligență ieșite din comun.  Abandonați orice prejudecăți voi, cei care alegeți să mă citiți, pentru că vă voi purta în peisajul misterios al plăcerilor pasagere, printre rafale de egoism și gelozie, într-o lume decorată cu perdele de mătase, perne din tafta și broderii gingașe. Veți descoperi cu uimire că, în acest context decadent, Veronica Franco se încumetă la neîncetata căutare a sinelui. Decorul interior al ființei este la fel de delicat și fermecător precum cel exterior.
tn1_jane_austen
Îmi place să spun despre mine că sunt o poveste de dragoste cu strălucire de Hollywood și parfum de Jane Austen. Dacă v-a plăcut romanul ei Rațiune și simțire, pe mine mă veți percepe ca pe o versiune contemporană a lui, condimentată cu mult umor. Eroinele mele sunt Grace și Hallie, două fete rămase pe drumuri după moartea tatălui lor, care sunt nevoite să se mute și să ia viața de la capăt în casa unui unchi bogat din Beverly Hills. Așteptați-vă la o furtună emoțională alimentată din plin de pasiune!
tn1_rhodes_-_confesiuni_3
Vă voi spune fără ocolișuri că sunt o carte fascinantă, amuzantă, uneori chiar scandaloasă. Povestea mea reconstituie destinul unei femei care a cunoscut deopotrivă mari succese și înfrângeri usturătoare. Două dintre romanele ei au fost publicate, iar cel de-al doilea, Winners and Losers, a ajuns pe lista de bestselleruri a L.A. Times în prima săptămână de la apariție. A ocupat posturi de conducere în agenții publicitare din patru orașe. Vreme de câțiva ani, a lucrat în industria de film. Dar, abia când a devenit agent literar, viața ei s-a schimbat radical. Dacă îmi permiteți să vă însoțesc la plajă, veți fi martorii unui șir lung și captivant de peripeții.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate