Seria Erin Hunter continuă. De 1 Iunie, dăruiește bucuria lecturii la puterea a treia!

Trei regate fantastice și tot atâtea serii de romane de aventură – Pisicile războinice, Supraviețuitorii și Exploratorii – au prins viață sub semnătura Erin Hunter, convingându-i pe copiii din toată lumea să pășească în lumea dintre două coperți. Cuceriți de personajele minunate și de întâmplările palpitante, cei care le-au primit nu s-au mai oprit din citit. Pisicile războinice s-au vândut în mai mult de 14 milioane de volume în peste 20 de țări și au apărut pe lista New York Times a celor mai vândute titluri. Nu există nicio umbră de îndoială, copiii se vor bucura să primească de 1 Iunie oricare dintre pachetele Erin Hunter, iar părinții vor fi încântați de oferta specială 2+1 cadou. De asemenea, toate romanele semnate Erin Hunter vă dau întâlnire în perioada 1-5 iunie la standul Editurii ALL de la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2016.

Foarte important pentru fanii Supraviețuitorilor și ai Exploratorilor: zilele acestea sosește de la tipar și volumul al treilea din fiecare serie! Sunteți pregătiți să escaladați Muntele de fum la Căderea întunericului?

seria Erin Hunter

Supraviețuitorii: Să vezi lumea prin ochii unui cățel îți poate schimba viziunea asupra vieții.

Dacă un cățel ar trebui să dea un nume unui cutremur devastator, i-ar spune „Marele Mârâit”. Dacă s-ar referi la oameni, i-ar porecli „labele-lungi”. Dacă în urma Marelui Mârâit, pământul s-ar despica în două, iar oamenii ar dispărea cu totul, câinii ar domina lumea. Pentru că hrana ar deveni aproape imposibil de găsit, apa ar fi otrăvită, iar dușmanii ar mișuna la tot pasul, câinii ar fi nevoiți să deprindă toate aptitudinile unor supraviețuitori. Acesta este direcția în care Erin Hunter îi ghidează pe micuții cititori, oferindu-le acces nelimitat la o mulțime de întâmplări fascinante. O lectură ideală pentru dezvoltarea imaginației, a empatiei și a iubirii pentru animale.

Supravietuitorii-Vol3-C1-3D-420x600

Cartea a III-a: Căderea întunericului îi readuce pe copii în compania unui cățel isteț și curajos pe care nu îl ocolesc situațiile pe muchie de cuțit. Norocel este un Câine Singuratic obișnuit să trăiască pe cont propriu în jungla orașului, care s-a integrat apoi în Haita Câinilor Legați. Când un atac puternic îi pune în pericol nu numai pe Câinii Legați, ci și pe inamicii lor, Câinii Sălbatici, Norocel își dă seama că singura lor șansă de supraviețuire este să se unească. Tocmai această decizie îi va provoca probleme, iar în cele din urmă va fi alungat din haită. Norocel încearcă să se bucure de libertatea regăsită, însă pădurea și orașul devastat ascund o mulțime de capcane pentru un Câine Singuratic. Pentru prima dată după Marele Mârâit, își dorește cu disperare să trăiască în compania altor câini…

Legea de căpătâi a Exploratorilor spune că viața este o călătorie, nu o destinație.

Trei urși tineri din specii diferite – polar, brun, grizzly – au fost separați de familiile lor pe când erau încă pui și s-au străduit să învingă dificultățile vieții în sălbăticie. Destinul îi aduce împreună pe Kallik, Lusa și Toklo și îi forțează să funcționeze ca o echipă pentru a-și putea continua lupta pentru supraviețuire. Pe parcursul acestei aventuri nemaipomenite, li se alătură ursul alb Taqqiq și Ujurak, un misterios pui de urs grizzly înzestrat cu darul de a se preschimba în alte animale. Împreună, iau decizia de a călători spre paradisul urșilor.

Exploratorii_vol3-C1-3D-420x600

Cartea a III-a: Muntele de fum reconfirmă ideea că esențială pentru evoluția personajelor este călătoria în sine, nu destinația. Urșii au pornit spre locul în care pot trăi în pace, unde gheața de pe mare nu se topește, unde pădurile sunt pline de vânat și unde fețele-turtite – oamenii – nu se aventurează niciodată. Însă drumul până acolo este presărat cu provocări nebănuite. Un râu învolburat și apariția unor fețe-turtite dușmănoase îi îndepărtează pe călători de ținta lor. Semnele și prevestirile sunt contradictorii. Deși călătoresc împreună, fiecare urs trebuie să își urmeze propria stea, iar unul dintre ei va părăsi grupul pentru totdeauna. Erin Hunter descrie o lume plină de frumusețe și de tandrețe, dar și de sălbăticie și de cruzime. În această călătorie fantastică, copiii descoperă bucuria lecturii și învață una dintre lecțiile de bază ale vieții pe pământ: cum să prețuiască natura.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate