POVESTEA TA POATE SCHIMBA LUMEA! Campania pentru cititoarele ALL continuă

În lunile care au trecut am primit sute de texte de la cititoarele care au răspuns provocării noastre la introspecție și sinceritate. Concursul de creație s-a transformat într-o campanie mai amplă, sub deviza „Povestea ta poate schimba lumea!”. Le mulțumim tuturor bloggerilor și jurnaliștilor care au preluat mesajul nostru și partenerilor noştri, La BibliothèqueKandia și Primola. Le mulțumim și celor care ni se vor alătura în continuare. Ne aflăm acum în etapa cea mai dificilă, dar și cea mai plină de satisfacții: citim și recitim poveștile voastre, încercând să le selectăm pe cele mai intense, mai vibrante și mai autentice. Textele vor fi publicate într-un număr special al ziarului „Women`s Journal”, realizat de Editura ALL. Mai mult decât atât, pentru că ne dorim să oferim un cadru fresh și prietenos pentru feminitatea creatoare, și pentru că, asemeni oricărei povești, și aceasta este în căutarea unui happy-end, vom încheia campania cu un eveniment-surpriză dedicat cititoarelor, autoarelor și, în general, tuturor femeilor care sunt animate de convingerea că pot schimba lumea în care trăiesc.

margaret-pe-cal-nou-ok

INSPIRAȚIA

Am fost inspirați în acest demers, am putea spune chiar că am fost ghidați, de Margaret Catchpole, eroina romanului În umbra eșafodului, semnat de Carol Birch și publicat anul trecut în colecția noastră de literatură Strada Ficțiunii. Margaret (1762-1819) a fost unul dintre oamenii de rând ale căror fapte curajoase și riscante au fost consemnate de ziarele vremii, iar romanul este mărturia vieții ei spectaculoase și cât se poate de reale. Pentru că a sfidat normele sociale și și-a riscat viața în căutarea fericirii, vorbim și astăzi despre această femeie simplă, care a reușit să lase o impresie puternică asupra tuturor celor care au cunoscut-o.

SELECȚIA TEXTELOR CÂȘTIGĂTOARE

Bucuria de a citi și a analiza textele scrise de cititoarele noastre revine echipei formate din editori-coordonatori, redactori și specialiști în comunicare din cadrul Editurii ALL. Această etapă se va finaliza în cursul lunii februarie. Autoarele poveștilor câștigătoare vor fi contactate prin e-mail sau prin telefon.

ZIARUL

Textele selectate vor fi pregătite pentru a face parte dintr-o ediție specială „Women`s Journal”, care se va întinde pe opt pagini și va fi dedicată exclusiv poveștilor cititoarelor. Ziarul va fi oferit gratuit tuturor câștigătoarelor, precum și bloggerilor și jurnaliștilor care promovează literatura feminină și care susțin campania noastră. Până atunci, vă invităm să răsfoiți prima ediție a ziarului, inspirată de figura legendară a lui Margaret Cathpole.

EVENIMENTUL

Premiile, constând în exemplare ale ziarului „Women`s Journal”, cărți de la Editura ALL și daruri de la sponsorii noștri, le vor fi oferite câștigătoarelor în cadrul unui eveniment care se va desfășura în luna martie, la o dată pe care urmează să o comunicăm ulterior. Fără intenția de a dezvălui prea mult și prea devreme, suntem bucuroși să vă anunțăm că vă vom răsfăța cu prezența unor invitați minunați, cu surprize dulci și primăvăratice.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Tonef-Filip Georgiana,

Buna ziua,

Mai dureaza mult pana anuntati castigatoarele?

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate