„Pisicile războinice” organizează un atelier special de distracție pisicească

Haideți să sărbătorim împreună apariția celei de-a VIII-a cărți din seria PISICILE RĂZBOINICE, dedicată tuturor copiilor de 8-13 ani! Lansarea volumului PISICILE RĂZBOINICE. NOUA PROFEȚIE – RĂSĂRIT DE LUNĂ va avea loc pe 6 octombrie la Cafeneaua Cărturești Verona, în cadrul BOOKerini – Târg de carte pentru copiii. Nu există moment mai potrivit decât vineri seara, când se deschid porțile spre o lume plină de întâmplări fantastice:

Afis lansare pisici 8

– Atelierul de ilustrație pisicească coordonat de superilustratorul Octav Ungureanu

– Concursul de ilustrații jurizat de prietenii noștri de la Talente de Năzdrăvani

– Toți participanții la atelier vor primi o smuticeală pe cinste din partea sponsorului nostru SLooP (smuti-uri și fresh-uri de fructe delicioase)

– Toți partipanții la atelier vor primi tricouri, semne de carte, insigne, cu alte cuvinte tot arsenalul necesar unui războinic adevărat. Câștigătorii concursului vor fi răsplătiți cu premii în cărți

Știați că…
1. PISICILE RĂZBOINICE s-au vândut în mai mult de 14 milioane de volume în peste 20 de țări și au apărut pe lista „New York Times” a celor mai vândute titluri.

2. Editura ALL a publicat primele 6 cărți ale seriei, iar acum continuă cu NOUA PROFEȚIE. Pline de suspans, cărțile VII și VIII se vor dovedi extrem de captivante atât pentru fanii PISICILOR RĂBOINICE, cât și pentru cititorii care nu sunt încă familiarizați cu lumea lor. NOUA PROFEȚIE aduce în prim plan cea mai tânără generație de pisici războinice, urmașii eroilor din primele 6 cărți.

3. Din seria NOUA PROFEȚIE fac parte cărțile:
Miez de Noapte
Răsărit de Lună
Zori de Zi
Strălucirea Stelelor
Amurg
Apus de Soare

4. Aceste romane pentru copii sunt inspirate de operele lui J. R. R. Tolkien, J. K. Rowling și William Shakespeare, aducând în actualitate și prezentând pe înțelesul copiilor temele esențiale ale condiției umane.

5. PISICILE RĂZBOINICE sunt cele mai bune ambasadoare ale iubirii pentru animale și pentru natură.

6. Personajele reprezintă adevărate modele de succes
La început, Roșcovanul era un simplu pisoi de casă. Treptat, s-a trezit în el pofta de aventură și a ajuns în pădure. În ciuda prejudecăților legate de pisicile domestice, a fost acceptat ca ucenic în Clanul Tunetului și a primit numele Labă de Foc. Au urmat apoi titulatura de războinic și numele Inimă de Foc. Mai departe, curajul l-a adus până la poziția de secund în clan, iar în cele din urmă, cel care fusese cândva un pisoi de casă va ajunge chiar liderul clanului, sub numele de Stea de Foc.

Banner sloop blog 3

Banner sloop blog 2

Banner sloop blog 1

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate