EDITURA ALL la Bookfest 2016 – sub semnul a 25 de ani de experiență editorială

25 de ani

Când spui editura All, spui, în mod evident CARTE. De toate genurile, pentru toate gusturile și, mai ales, de o calitate care nu lasă loc de interpretare. Te îndrepți către oferta All pentru că, pur și simplu, mai bine nu se poate, fie că este vorba despre titlurile de medicină, carte pentru copii, beletristică (acum cu o Stradă a ficțiunii care se reinventează), roman istoric, carte academică sau self-help.

Iar cu toate acestea te vei întâlni, într-o prezentare deosebită, demnă de o ocazie festivă precum împlinirea a 25 de ani, la Salonul de carte Bookfest ediția 2016. Te invităm, așadar, să ne vizitezi standul în zilele ce vor urma, mai precis până pe data de 5 iunie, pentru a studia oferta noastră, dar și pentru a participa la următoarele evenimente marca editurii All:

Sâmbătă, 04 iunie, ora 13.00 – “This is retention. Prima carte din România despre păstrarea clienților, moderator Mihai Dragnea, invitați Cătălin Coșoi – Chief Security Strategist în cadrul Bitdefender și Marcela Stoica – experiență de peste 10 ani în management și relația cu clienții, (SCENA ARENA, PAV. C1)

Sâmbătă, 04 iunie, ora 14.00 – “Eminescu, poem cu poem, cu Alex Ștefănescu și invitații săi: Daniela Nane și Vladimir Găitan. Moderator: Tudorel Urian, (SCENA ARENA, PAV. C1)

Sâmbătă, 04 iunie, ora 17.00 – “Sub acoperire. Povestea adevărată a poliției secrete din Marea Britanie, de Rob Evans și Paul Lewis. Invitați: ziariștii Mircea Marian și Mălin Bot. Moderator: Tudorel Urian, (SCENA ARENA, PAV. C1)

Vă așteptăm!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate