Din meniul literar al toamnei: cărțile care se țin de mână

Știați că povestea palpitantă a reginei Cleopatra plasată în decorul exotic al Egiptului Antic și bătălia de la Termopile, unul dintre cele mai spectaculoase momente din istoria Greciei Antice, se potrivesc de minune pe același raft din bibliotecă? Christian Jacq, cel mai citit scriitor francez din întreaga lume, cu milioane de exemplare vândute și traduceri în 28 de limbi, ne poartă pe urmele incredibilei epopei amoroase și politice pe care o trăiesc Cezar și Cleopatra.  Steven Pressfield oferă cititorului o perspectivă pe care niciun istoric al lumii antice nu o dă, viziunea unui ochi de soldat. Împreună, Ultimul vis al Cleopatrei și Porțile de foc, cele mai recente apariții din colecția Roman istoric a Editurii ALL, pot fi comandate acum, în exclusivitate pe site-ul nostru, la un preț cu 45% mai mic.

banner-1-sept-665

Pentru că jocul și educația merg mână-n mână în procesul de formare al celor mici, cărțile Zaharia Zanzibon. Salvează Țara Basmelor și Cei șapte ani de acasă din Galaxia Copiilor și-au unit forțele la un preț cu 45% mai vesel. Zaharia Zanzibon este un vrăjitor cu barbă albă și baghetă fermecată, iar Iepurașul Alb este bunul său prieten. Oriunde s-ar afla, le ies în cale vrăjile și greșelile făcute de spiridușii năzdrăvani. Micuții detectivi sunt invitați să își pună la încercare spiritul de observație și să descopere cele peste 260 de vrăji ascunse în cele mai surprinzătoare locuri. Cei șapte ani de acasă îi ajută pe cei mici să deprindă obiceiuri sănătoase și maniere elegante. Au ocazia să învețe care sunt principiile și valorile după care trebuie să se ghideze în viață, cum să aibă grijă de corpul și de lucrurile lor, ce este recomandat să mănânce, cum să își ajute părinții și cum să se bucure de încrederea și aprecierea oamenilor cu care interacționează.

rsz_pachet_carti_copii

Dacă vă fascinează destinul capetelor încoronate și sunteți curioși ce se întâmplă dincolo de porțile închise ale palatelor regale de ieri și de astăzi, volumele Mihai I al României. Regele și țara și Educația regală vă așteaptă pe site-ul nostru la un preț regesc, cu 35% reducere. Ivor Porter prezintă parcursul regelui Mihai I din copilărie până la revenirea în țară după 1989. Mai mult decât o biografie regală, aceasta este o poveste care reconstituie din detalii autentice viața lui Mihai I al României. David Cohen folosește materiale noi și documente descoperite recent despre modul în care și-au crescut regii britanici copiii din 1066 până în prezent, realizând o combinație captivantă între istorie și telenovelă. Inedit: unele dintre ele datează încă din vremea dinastiei Tudor.

rsz_pachet_regesc

În pauzele de lectură, dacă vreți să vă dedicați timpul amenajării grădinii sau îngrijirii plantelor de apartament, volumele Grădinăritul, anotimp cu anotimp și 1001 de idei pentru grădina ta vă ademenesc cu un preț înfloritor. La rândul lor, natura și relaxarea formează cel mai inspirat duo.

rsz_pachet_carti_gradinarit

Seria Mai bine împreună cuprinde și alte pachete speciale cu prețuri irezistibile. Mai bine verificați.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate