Campania MAI BINE ÎMPREUNĂ continuă cu două volume de excepție: „Mesaje” și „Cartea gesturilor”!

Mai bine impreuna MesajeSunt unele lucruri care merită savurate în sine, pentru plăcerea de sine stătătoare pe care o provoacă. Există însă altele care pot fi apreciate mult mai bine împreună cu produse complementare lor, care ajută la amplificarea mesajului inițial. Este exact cazul campaniilor săptămânale Mai bine împreună pe care le propune Editura ALL.Ediția de săptămâna aceasta a campaniei vă prezintă două titluri care vorbesc despre comunicare (verbală sau gestuală) și provocările ridicate de aceasta. Cât despre avantajul de a cumpăra aceste titluri împreună, vă asigurăm că acesta nu privește numai informațiile cuprinse în cărțile ALL: am numit campania astfel și pentru că împreună au un preț mult mai avantajos!

10 lucruri foarte interesante pe care le puteți afla din cele două cărți:

1. „Cercetările efectuate în privința dezvăluirii sinelui confirmă ceea ce sugerează și bunul simț. Aveți tendința să fiți mai deschis cu partenerul de cuplu, anumiți membri ai familiei și prietenii apropiați.” (Mesaje)

2. „Nu puteți rezolva mai multe probleme deodată. Rezistați acestui impuls și limitați-vă la o singură chestiune, cea curentă.” (Mesaje)

3. „Frecvența vibratorie a privirii voastre depinde numai de gândurile care vă ocupă mentalul sau, în alți termeni, frecvența vibratorie a fiecărui sentiment determină o variație a intensității luminoase a privirii și a pupilelor.” (Cartea gesturilor)

4. „Genunchiul drept este sediul simbolic al agresivității. Când o persoană își pune piciorul drept peste cel stâng, ea se simte agresată de interlocutor și încearcă să se protejeze simbolic acoperindu-și genunchiul cu degetele încrucișate.” (Cartea gesturilor)

5. „Unul dintre principalele motive care vă împiedică să vă exprimați asertiv este faptul că interpretați un comentariu critic ca pe o dezaprobare. Deseori, este vorba despre o reminiscență din copilărie, când ați trăit această experiență aflându-vă într-o poziție de inferioritate.” (Mesaje)

6. „Lăsați-i pe copii să se lovească de consecințele comportamentelor greșite. A-i scuti de acest lucru îi învață o lecție pe care nu vă doriți să o învețe: că este avantajos să fie iresponsabili.” (Mesaje)

7. „Cel care-și spală mâinile pe uscat are în mod simbolic mâinile murdare. El consideră probabil că subiectul e o cloacă în care nu e bine să-și bage mâinile.” (Cartea gesturilor)

8. „Fiți întotdeauna foarte atenți la modul în care vi se strânge mâna. Oricât de scurtă ar fi, încastrarea mâinilor trebuie să fie perfectă și mai ales confortabilă, altfel aveți tot interesul să luați distanță.” (Cartea gesturilor)

9. „Toate mesajele pe care le comunicați copilului dumneavoastră ar trebui să-i sugereze faptul că, în esență, este demn de afecțiune și capabil. Acuzele, insultele și sarcasmul îi transmit că el însuși, nu doar comportamentul său, nu este în regulă.” (Mesaje)

10. „Există momente când este absolut justificat să fiți agresiv – de exemplu când viața sau proprietatea dumneavoastră este amenințată. De asemenea, există și momente când este indicat să fiți pasiv. Cultivând asertivitatea, puteți alege când și unde să o folosiți.” (Mesaje)

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate