A doua vacanță ALL INCLUSIVE: 5 titluri de top cu 50% reducere

Vacanța ALL INCLUSIVE în lumea cărților continuă cu alte 5 romane vorbărețe, hotărâte să își ducă la îndeplinire planul de a pune lectura pe lista priorităților noastre pentru această vară. Veți citi pledoariile fermecătoare ale unor cărți premiate, thrillere irezistibile și povești pentru copiii de la 9 la 99 de ani, toate disponibile pe site-ul nostru cu 50% reducere.

rsz_vacanta_-_site

DUPĂ ȘAPTE ANI, de Guillaume Musso

tn1_musso_-_dupa_7_ani_v2

Vă invit într-o aventură care începe la Paris și se prelungește până în Amazonia, în compania unui cuplu care vă va aminti de Cary Grant și Katherine Hepburn. Practic, o familie destrămată se trezește brusc în miezul unui amestec irezistibil de acțiune, suspans și aventură. Pe scurt, sunt un thriller romantic plin de emoții și răsturnări de situație. Să nu aveți vreo îndoială, vă voi ține cu sufletul la gură până la ultima pagină!

RECOLTA, de Jim Crace

tn1_crace_-_recolta_final_2015

Am fost nominalizat la Premiul Man Booker în 2013 și am câștigat Premiul pentru ficțiune James Tait Black în 2014. În vara anului trecut, am fost desemnat câștigătorul prestigiosului International IMPAC Dublin Literary Award, în valoare de 100.000 de euro. Satul în care vă vor purta rândurile mele se aseamănă cu pădurile din poveștile Fraților Grimm, este un spațiu menit să fie în egală măsură familiar și straniu. Nu cred că veți avea ocazia să citiți multe romane la fel de rafinate ca mine sau la fel de complexe în aparenta lor simplitate.

EVANGHELIA DUPĂ LUCIFER, de Tom Egeland

tn1_rsz_evanghelia_dupa_lucifer-c1

Autorul meu scrie exact cărțile pe care i-ar plăcea să le citească, cu subiecte care îl intrigă, îl entuziasmează, îl provoacă și îl învață lucruri noi. Profit de ocazie pentru a vă invita să descoperiți și celelalte bestselleruri ale sale din Strada Ficțiunii, Capătul cercului și Paznicii legământului. În paginile mele veți descoperi intrigi țesute în jurul manuscriselor străvechi și al miturilor de care sunt legate. Dacă vă gândiți că astfel de lucruri ar putea fi de interes numai pentru erudiți, vă avertizez că în mâinile autorului meu iau foc ca praful de pușcă. Așteptați-vă la o viziune tulburătoare asupra îngerilor și a demonilor, a lui Dumnezeu și a Satanei!

RICO ȘI OSKAR, de Andreas Steinhöfel

tn1_riko_si_oscar-c1

Cu o macaroană și doi prieteni am construit o aventură pe cinste. De fapt, la început Rico și Oskar nu aveau nicio legătură unul cu altul, dar după ce s-au întâlnit viața a devenit frumos colorată. Și foarte palpitantă, pentru că au dat de un mare necaz, iar din acel punct lucrurile au evoluat într-un mod amuzant, savuros și cu doza potrivită de straniu.

O VARĂ MIȘTO, de Wolfgang Herrndorf

tn1_herrndorf_-_o_vara_misto_final

Dacă ai 14 ani, o să ți se pară că sunt cea mai tare carte! Dacă ai 40 de ani, dar îți amintești perfect cum e să ai 14 ani, o să te îndrăgostești de povestea mea! Eu am suflet de copil și încerc să îmi găsesc locul într-o lume grăbită și nebună. Personajul meu principal, Maik, este un puști aparent anost, care tocmai a terminat clasa a opta la o școală din Berlin. Viața lui se schimbă atunci când îl cunoaște pe Chiștoc, un imigrant rus super fascinant. Cei doi pornesc într-o călătorie cu Lada furată de Chiștoc și din acel moment aventurile se țin lanț.

 

 

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate