#vALLuntar: 325 de recenzii, aproape 4.000 de comentarii, 230 de copaci

afiş campanie vALLuntar

325 de cărţi s-au citit până acum în campania vALLuntar „Mai multe cărţi, mai multe şanse”, iniţiată de noi cu spijinul ROMSILVA. Cele 325 de recenzii au adunat aproape 4.000 de comentarii. 230 de copaci vor fi plantaţi.

Pentru o recenzie şi 15 comentarii, bloggerul primeşte un copac pe care îl va planta într-un loc ales de el.  Sunt 18 judeţe în care avem vALLuntari care vor planta singuri copacii obţinuţi din recenzii şi 15 comentarii: Argeş , Bacău, Brăila, Braşov, Bistriţa Năsăud, Bucureşti- ILFOV, Călăraşi, Constanţa, Cluj, Galaţi, Giurgiu, Harghita, Maramureş, Prahova, Sibiu, Timiş, Vrancea, Iaşi.

Dacă o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri şi, la 20 de comentarii, o echipă a Grupului Editorial ALL va planta încă un copac într-un loc ales de ROMSILVA. Am hotărât să adunăm şi comentariile de la recenziile care nu adună 15 comentarii şi, la fiecare 20, să mai plantăm un copac.

Toate recenziile din vALLuntar pot fi văzute prin clic aici (colecţie în curs de actualizare).

În perioada 4-17 februarie 2013 Grupul Editorial ALL a pus gratuit la dispoziţia fiecărui blogger câte două cărţi la alegere de pe www.all.ro.

Campania vALLuntar continuă până pe 7 aprilie după cum urmează:

până pe 23 martie – lectură şi recenzie

25 martie – 7 aprilie – plantarea copacilor

În prima ediţie vALLuntar, din 2012, s-au implicat 150 de bloggeri, s-au citit 280 de cărţi şi s-au adunat 200 de ore de voluntariat. O echipă de angajaţi ALL a facut voluntariat în două centre alese de bloggeri: Hospice şi Policy Center for Roma and Minorities.

O campanie cu sprijinul ROMSILVA.

Partener Social Media: Blogal Initiative
Parteneri Media: Metropotam9amŞapte SeriGreen-ReportIncome MagazineHotcityCariere OnlineLiterNetMediaBrief

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

[…] iubesc ciocolata. Am luat cartea asta de la All fiindcă oricum voiam să scriu ceva în campania vALLuntar, dar şi pentru că încerc să pricep şi eu cum vine cu iubirea de ciocolată pentru că, la o […]

Sper sa reusesc sa contribui cat de curand si cu cel de-al doilea copac 🙂

[…] va intereseaza, in campania vALLuntar s-au strans aproximativ 4000 de comentarii, care se vor materializa in 230 de copaci – o mica […]

Daca toata blogosfera romaneasca s-ar implica am avea mai mult oxigen curat.

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate