#vALLuntar: 225 de recenzii, 2500 de comentarii, 150 de copaci

afiş campanie vALLuntar

Campania vALLuntar „Mai multe cărţi, mai multe şanse”, iniţiată de noi cu spijinul ROMSILVA, a adunat până acum 225 de recenzii, la care s-au dat peste 2500 de comentarii. Peste 150 de copaci vor fi plantaţi.

Pentru o recenzie şi 15 comentarii, bloggerul primeşte un copac pe care îl va planta într-un loc ales de el.  Sunt 18 judeţe în care avem vALLuntari care vor planta singuri copacii obţinuţi din recenzii şi 15 comentarii: Argeş , Bacău, Brăila, Braşov, Bistriţa Năsăud, Bucureşti- ILFOV, Călăraşi, Constanţa, Cluj, Galaţi, Giurgiu, Harghita, Maramureş, Prahova, Sibiu, Timiş, Vrancea, Iaşi.

Dacă o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri şi, la 20 de comentarii, o echipă a Grupului Editorial ALL va planta încă un copac într-un loc ales de ROMSILVA. Am hotărât să adunăm şi comentariile de la recenziile care nu adună 15 comentarii şi, la fiecare 20, să mai plantăm un copac.

În curând vom anunţa locul şi data plantării colective.

Toate recenziile din vALLuntar pot fi văzute prin clic aici (colecţie în curs de actualizare).

În perioada 4-17 februarie 2013 Grupul Editorial ALL a pus gratuit la dispoziţia fiecărui blogger câte două cărţi la alegere de pe www.all.ro.

Campania vALLuntar continuă până pe 7 aprilie după cum urmează:

până pe 23 martie – lectură şi recenzie

25 martie – 7 aprilie – plantarea copacilor

În prima ediţie vALLuntar, din 2012, s-au implicat 150 de bloggeri, s-au citit 280 de cărţi şi s-au adunat 200 de ore de voluntariat. O echipă de angajaţi ALL a facut voluntariat în două centre alese de bloggeri: Hospice şi Policy Center for Roma and Minorities.

O campanie cu sprijinul ROMSILVA.

Partener Social Media: Blogal Initiative
Parteneri Media: Metropotam9amŞapte SeriGreen-ReportIncome MagazineHotcityCariere OnlineLiterNetMediaBrief

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

super tare !!!
succes in continuare !

Foarte tare!
150 de copaci inseamna ceva. Campania a generat reactii foarte pozitive, iar asta ar trebui sa bucure pe oricine.

Intr-adevar, merita incercat, sa facem o diferente. Eu, personal, chiar sustin campaniile ecologice in general si sunt de parere ca daca noi nu facem o schimbare, atunci cine?

Ma bucur mult pentru aceasta campanie! Mult succes si asteptam copaceii la Medias.

Super dragut proiectul asta. Multa bafta celor inscrisi, pe viitor sper sa fac si eu parte dintre cei care ajuta natura…

[…] All, care anul trecut a facut o treaba minunata cu voluntariatul, iar anul asta isi propun sa planteze copaci. Cum? Prin cumularea comentariilor de la articolele implicate in campanie, astfel incat la fiecare […]

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate