Vă aşteptăm la Gaudeamus Mamaia. Avem reduceri de până la 50%

Gaudeamus MamaiaSoarele, marea, nisipul şi sezlongul trebuie neapărat asortate cu o carte bună. De aceea venim la mare să vă aducem cele mai frumoase cărţi de la Editura ALL. Şi nu oricum, ci la preţuri mici, mici.

De mâine şi până marţi, 15 august, vă invităm pe faleza din faţa Studioului Radio Vacanţa Mamaia, la cea de-a treia ediţie a Târgului de Carte Gaudeamus Mamaia.

Colegii noştri Nicoleta, Elena şi Eugen vă vor ajuta să păşiţi pe Strada Ficţiunii, unde toate romanele au 20% reducere, să vă aventuraţi în Pompei sau în Imperiul Lacrimilor sau să aflaţi ultimele Remedii Naturiste.

Secolul Himerelor, Noaptea în care am fost tradată, Papesa Ioana, dar şi multe alte titluri, au 50% reducere. Conflicte pe Wall Street, Taina inchizitorului Eymerich şi O iubire in Bagdad costă doar 10 lei.

Vă aşteptăm cu drag! Programul de vizitare al Târgului de Carte Gaudeamus Mamaia este între orele 16.00 şi 23.00. Intrarea este liberă.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Sunt foarte incantata de cartile scrise de VANORA BENNETT !Multumesc pentru ca mi-ati dat posibilitatea de a le descoperi !Au fost si niste cadouri minunate pentru prietenele mele . Sper ca veti publica si celelalte 2 carti ale autoarei .

[…] cum s-a întâmplat la Târgul de Carte Gaudeamus Mamaia 2011, de unde ne-am întors cu două diplome, date de votul publicului. Am luat trofeul pentru […]

Dorina, ne bucură mult comentariul tău. Sperăm că şi prietenelor tale le-au plăcut la fel de mult. Te mai aşteptăm pe la noi 😉

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate