"Toţi suntem datori c-un faliment", de Cristian Hostiuc şi "PIB-ul fară ţară", de Sorin Pîslaru – lansare în standul ALL de la Târgul de carte Gaudeamus

PIB-ul fără țarăZiarul Financiar lansează duminică la ora 13.00, la Târgul de Carte Gaudeamus, la standul Editurii All, carţile „Toţi suntem datori c-un faliment. 6 ani de miopie economică văzută de directorul Ziarului Financiar „, de Cristian Hostiuc, director editorial al Ziarului Financiar şi „PIB-ul fără ţară. Cum reconstruim încrederea în România”, de Sorin Pislaru, redactor şef la ZF.

Cu prilejul lansării va avea loc o scurtă dezbatere despre „Cum să scrii despre economie”, la care vor participa ca invitaţi analistul economic Ilie Şerbănescu, fost ministru al reformei, Daniel Dăianu, profesor universitar, fost ministru de finanţe şi Florin Pogonaru, preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România.

Cărţile reunesc editorialele apărute în Ziarul Financiar în ultimii ani, marcaţi de cea mai acuta perioadă de criza economică din ultimii 20 de ani.

Toți suntem datori c-un falimentEditorialele încearcă să surprindă evoluţia economică generală, problemele din administraţia românească, dar şi dezvoltarea unei clase antreprenoriale de care are nevoie România.

”Ca să vinzi si ca să faci bani din terenuri, oi, fotbalişti, maşini, calculatoare, pagini din Facebook, gunoaie, din cantari, din crâşmă şi restaurante nu-ţi trebuie şcoală”, scrie intr-unul din editoriale Cristian Hostiuc.

Sorin Pîslaru afirmă: “Cât timp miniştrii nu vor trai din salarii, statul va submina economia”.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate