Trei lecturi relaxante cu 50% reducere

Am ales pentru voi trei lecturi relaxante, perfecte pentru zilele toride ce se anuntă. Pe site-ul nostru www.all.ro le găsiţi în colecţia Strada Ficţiunii, cu 50% reducere.

1. Britannia Road 22, de Amanda Hodgkinson

O tânără familie este despărţită de război. După 6 ani, Janusz se reîntâlneşte cu Silvana şi cu fiul lor Aurek şi încearcă să îşi refacă familia.

Vocea editorului: Dragostea şi (in)fidelitatea sunt sondate cu o prospeţime care aduce aminte de Margaret Atwood sau Irène Némirowsky

2. Insomnia, de Charlie Huston

Un val apocaliptic de insomnie cuprinde toată lumea. Insomniacii bântuie pe străzi sau sunt dependeşi de un misterios joc online. Singurul medicament care poate combate insomnia este distribuit de o reţea de mafioţi. Un poliţist se infiltrează printre traficanţi pentru a-şi salva familia şi a-şi face meseria.

În romanul trepidant al lui Charlie Huston am dat peste cel mai seducător ucigaş ficţional din ultimii ani: sclipitor, manierat, nemilos. O lectură nemaipomenită! (Barry Eisler)

3. Magazinul de sinucideri, de Jean Teule

În magazinul de sinucideri al familie Tuvache se găsesc toate cele necesare unei sinucideri stilate, personalizate, teatrale, care să facă cinste sinucigasului – peşti otravitori, decoruri şi costume de harakiri, cocktailul letal al zilei, sărutul morţii.

Toţi membrii familiei – care poartă numele unor sinucigaşi celebri -împărtăşesc părerea că viaţa e o mare deziluzie şi că trebuie curmată cât mai repede.

Un exerciţiu de umor negru extrem de reuşit… O carte proaspată, dar erudită; lucidă, dar optimistă; satirică, dar revigorantă.” (Le Magazine Littéraire)

Tu #cecitestiazi?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate