Şapte noi titluri intră în campania "Cartea Călătoare". Doritori?

Cartea CălătoarePeste 100 de cititori s-au bucurat până acum de cărţile trimise în campania Cartea Călătoare. Iar dacă intraţi pe grupul de Facebook vALLuntar, veţi găsi lungi liste de aşteptare.

„Papesa Ioana”, „Moştenirea”, „Locuri în inimă” sunt câteva dintre cărţile care au ajuns deja la a patra generaţie de cititori. Cărţile din campanie călătoresc preponderent prin Cluj, Timişoara, Bucureşti şi Iaşi.

„Cartea norilor” a ieşit, mulţumită Laurei Frunză, din graniţele ţării şi a poposit la Paris. Iar acum se citeşte în Lugoj.

Pentru că avem noi şi frumoase noi apariţii editoriale, căutăm cititori pentru Oracolul din Stambul, de Michael David Lukas, Miliardari din Întâmplare. Povestea Facebook-ului: sex, bani, geniu şi trădare, de Ben Mezrich, Lovebook, de Simona Sparaco, Cărarea Cuiburilor de Paianjen, de Italo Calvino, Abel Sanchez. Sfântul Manuel cel Bun, de Miguel de Unamono, Fiul, de Michel Rostan şi Dieta iubitoarelor de ciocolată, de Carole Matthews.

Pentru a primi una dintre cărţile călătoare de mai sus trebuie să trimiteţi un e-mail pe adresa loredana punct modoran at all punct ro, în care să spuneţi titlul cărţii dorite şi adresa de livrare. Au prioritate cititorii care au făcut parte din campania vALLuntar şi care nu au primit alte cărţi călătoare. În rest, primul sosit, primul servit.

Fiecare cititor implicat în campanie va trebui să citească şi să dea mai departe cartea primită. La rândul lui, cel care primeşte cartea o citeşte şi o dă apoi mai departe. Fiecare cititor trebuie să intre pe pagina de Facebook.com/Editura.All sau pe Twitter, folosind hashtagul #carteacalatoare, şi să ne spună titlul cărţii şi unde se află ea (oraşul).

La final, va fi realizat traseul fiecărei cărţi din campania Cartea călătoare. Perioada de desfăşurare a campaniei este 23 aprilie 2012 – 23 aprilie 2013.

Cărţile ce fac parte din campania Cartea călătoare pot fi recunoscute uşor, prin eticheta explicativă lipită pe coperta întâi. Aşteptăm mailurile voastre! Spor la citit!

Update: Noile cărţi călătoare au găsit deja cititori. Vă aşteptăm pe grupul de discuţii vALLuntar, să prindeţi o carte-n zbor 😉

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

[…] Editura All a mai adăugat 7 titluri la pe lista Cărţilor Călătoare. Decizia a fost motivată de numărul […]

[…] Editura All a mai adăugat 7 titluri la pe lista Cărţilor Călătoare. Decizia a fost motivată de numărul […]

doar in Romania experiati colete, asa-i? Eu sunt in Spania pentru inca 2 luni. Am vreo sansa sa ajunga o carte calatoare si la mine? Daca nu, sper sa prind una cand ajung in Iasi.

[…] frumoase, amintiri duioase si adminarat imaginatia cititorilor nostri. Cei trei membrii ai juriului Loredana, Margot si Vlad au ajuns fiecare la cate o concluzie si mi-au trimis favoritii si punctajele. Am […]

cen ultima vreme parcă a eenceput timid să rensacă o conştiinţă civică la nivel mondial. E greu, că doar fiecare avem ate2tea surse de stres şi probleme eence2t e greu să mai ai timp să-ţi pese şi de lumea mai largă een care trăieşti.

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate