"Sanctus", "Anticarul" şi "Agenda medicală Merck" – în topul preferinţelor cititorilor ALL la Gaudeamus 2011

SanctusCum era de aşteptat, thrillerul hipnotic Sanctus, de Simon Toyne, a fost vedeta acestei ediţii a Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus, fiind cea mai vândută carte a Grupului Editorial ALL.

Foarte aproape de „Sanctus” s-a situat un alt roman din colecţia Strada Ficţiunii, Anticarul, de Julian Sanchez. Povestea negustorului găsit mort în magazinul său de antichităţi din Barcelona a atras sute de cititori îndrăgostiţi de romane de dragoste şi poliţiste.

Pe locul trei în topul vânzărilor la Gaudeamus 2011 este o carte ce nu ar trebui să lipsească din nicio casă, Agenda Medicală Merck. Medicul Casei (care astăzi are pe site-ul all.ro o reducere substanţială de preţ, de la 200 de lei la 140 lei).

Clasementul continuă cu albumul Cele mai frumoase locuri din Europa, ce ocupă, încă de la publicare sa la Editura ALL, un loc permanent în topurile de vânzări.

Şi, nu în ultimul rând, pe locul cinci este romanul istoric Idele lui Martie, de Valerio Massimo Manfredi, specialist în istorie antică, ce s-a aflat, graţie Ambasadei Italiei, sâmbătă în standul ALL pentru autografe şi discuţii cu cititorii.

Voi ce v-aţi cumpărat de la Gaudeamus?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate