Să cunoaştem încântătoarele bloggeriţe ce vor fi lideri de echipă la Scavengers Hunt Timişoara

Corina Săftescu-JescuCorina Săftescu-Jescu, www.corinasfatescu.com

Corina Săftescu-Jescu, 25 de ani, olteancă după locul de născare, metise după rasă, timişoreancă după buletin. Licenţiată în ştiinţele comunicării, fascinată de cuvinte şi oameni, încearcă să menţină un echilibru între experienţa de a preda cum să comunici şi cea de a face pe comunicatorul în mediul ONG-istic sau comercial.

„Scriu întotdeauna cu drag, vorbesc repede și râd mult”, spune Corina.

Anca Spătariu

 

Anca Spătariu, www.bloodie.ro

Să tot fie patru ani de când a păşit timid în blogosferă, timp în care ba a scris de mama focului, ba deloc. E ardeleancă prin născare şi adoptată de Banat, dar are un debit verbal de-ai putea jura că e olteancă. Se mândreşte cu inteligenţa ca defect, cultura ca viciu şi părul roşcat ca brand personal.

Anca este singura care mai are locuri disponibile în echipa pentru Scavengers Hunt. Intraţi repede pe blog şi lăsaţi un comentariu la postul ce anunţă jocul.

Andreea UrsuAndreea Ursu, www.tomatacuscufita.com

Niciun anotimp nu-i mai presus de toamna în care s-a născut. Îşi adoră zodia, balanţă, la fel de mult ca oraşul, Timişoara. Iubeşte lectura şi limba franceză. A terminat Literele, specializarea engleză-franceză, asta ca să ştiţi ce e cu toate recenziile de pe blogul ei.

Şi-a propus să viziteze în fiecare an cel puţin o ţară în care n-a mai fost, dacă nu mai multe. Până acum i-a reuşit. Pe blog găsiţi poveşti despre locurile pe care le-a văzut.

 

Oana KovacsOana Kovacs, wwww.oanakovacs.com

Este fascinată de Provence deşi nu a fost niciodată acolo, îl iubeşte pe Gabriel Garcia Marquez, dar şi pe Freddie Mercury, visează să aibă un căţel şi îi place să citească. De preferat beletristică. Ultimul ei pitic e cititul în engleză şi speră (în curând) şi în spaniolă.

“Pe blog îmi place să povestesc chestii funny, dar de multe ori scriu şi despre cele care mă frustrează. Şi povestesc despre prietenii mei 🙂 Blogul e personal şi despre… 1.000 de nimicuri de-ale mele. La ora actuală parcă toată viaţa mi se învârte în jurul literelor. Citesc şi scriu, pentru că-s copywriter”, spune Oana.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

[…] că începe și târgul Gaudeamus și numa’ bine cei de All pregătesc surprize legate de Scavengers Hunt. Ne vedem, da? CommentsPowered by Facebook […]

[…] Scavengers Hunt unde participa Oana, Tomata, Corina si Anca ca team leaderi si are loc in 4 mai. hmm oare cu ce echipa sa tin? #teamOana […]

[…] participa 4 echipe, cu câte 5-8 membri fiecare. Patru dintre cei mai cunoscuţi bloggeri timişoreni vor fi lideri de echipă, dar şi fi parteneri media ai evenimentului: Oana Kovacs […]

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate