"Rătăciri", de Horaţiu Mălăele. Haideţi la Bookfest să le descoperiţi

Lansare "Rătăciri", de Horaţiu MălăeleÎntâlnirea cu Horaţiu Mălăele a fost dincolo de aşteptările mele cele mai frumoase. Am găsit un om dăruit meseriei sale, pătruns de arta sa, conştient de fiecare gest artistic al său. Surpriza a fost să aflăm că avem în comun un prieten drag din Slatina. Mi-a spus zâmbind la plecare: dacă ai fost prieten cu Visi poate că ai luat din firea lui pasională şi reuşim să facem ceva frumos împreună!

Am reuşit. În mai puţin de două luni am scos prima carte: Rătăciri, de Horaţiu Malaele. O carte pe care Horaţiu a trăit-o mai mult decât a scris-o. O carte în care a trebuit să înţeleagă de ce la redactare un cuvânt ici-colo a fost înlocuit şi, uneori să accepte, alteori nu. O carte pe care o ştie. Citea cu voce tare şi observa fiecare modificare, deşi nu erau marcate, şi spunea: Asta de ce ai pus-o aici, Mădălina? Colega noastră, Mădălina, îi explica şi el decidea repede: Da, da, da, e mai bine aşa… sau Nu, hai să rămână cum am zis eu.

Pentru noi, apariţia cărţii „Rătăciri”, de Horaţiu Mălăele este un eveniment şi un motiv de bucurie. Este un eveniment pentru că noi credem că avem nevoie de cărţi care să promoveze valori autentice. Ne dorim să punem un accent puternic pe autorii români care pot inspira cu adevărat şi să îi aducem în faţa publicului dornic de cultură. „Rătăciri” este, în acelaşi timp, o bucurie, pentru faptul că un profesionist exigent ca Horaţiu ne-a acordat nouă încrederea sa. Sperăm să vă bucuraţi de această carte când o citiţi, la fel de mult cum ne-am bucurat noi când am editat-o.

Vă invităm la Bookfest, sâmbătă 2 iunie, ora 17.00 în standul ALL să descoperim „Rătăciri” de şi cu Horaţiu Mălăele.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cred ca ne vedem acolo 🙂

[…] întregi de cărţi care mai de care mai frumoase şi cu preţuri care mai de care mai reduse. Şi Editura All se află acolo şi are multe surprize plăcute pentru cititori. Share this:FacebookLike this:LikeBe […]

Buna,

Va multumesc pentru invitatie, am trecut sambata pe la stand.

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate