Primii 45 de copaci în campania vALLuntar

afiş campanie vALLuntarBloggerii implicaţi în ediţia a doua a campaniei vALLuntar „Mai multe cărţi, mai multe şanse”, iniţiată de noi cu spijinul ROMSILVA, au reuşit să scrie deja 50 de recenzii la cărţile ALL şi să strângă peste 700 de comentarii. Acestea înseamnă 45 de copaci ce vor fi plantaţi.

Pentru o recenzie şi 15 comentarii, bloggerul primeşte un copac pe care îl va planta într-un loc ales de el (are bineînţeles şi opţiunea de a-l lăsa în grija noastră). Dacă o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri şi, la 20 de comentarii, o echipă a Grupului Editorial ALL va planta încă un copac într-un loc ales de ROMSILVA.

Ce ne bucură este că mulţi bloggeri nu s-au limitat la cele două cărţi primite de la noi, ci au scris şi despre cărţile ALL aflate în bibliotecă.

Toate recenziile din vALLuntar pot fi văzute prin clic aici (colecţie în curs de actualizare).

Bloggerii participanţi au opţiunea de a adăuga singuri recenzia în această colecţie prin clic pe butonul „add your link”, urmând să completeze linkul recenziei la câmpul „URL”, numele blogului şi al cărţii despre la câmpul „Name” şi adresa de e-mail la „Email”. Prin apăsarea butonului „Next step” puteţi adăuga şi coperta cărţii.

În perioada 4-17 februarie 2013 Grupul Editorial ALL a pus gratuit la dispoziţia fiecărui blogger câte două cărţi la alegere de pe www.all.ro.

Campania vALLuntar continuă până pe 7 aprilie după cum urmează:

24 februarie – 23 martie – lectură şi recenzie

25 martie – 7 aprilie – plantarea copacilor

În prima ediţie vALLuntar, din 2012, s-au implicat 150 de bloggeri, s-au citit 280 de cărţi şi s-au adunat 200 de ore de voluntariat. O echipă de angajaţi ALL a facut voluntariat în două centre alese de bloggeri: Hospice şi Policy Center for Roma and Minorities.

O campanie cu sprijinul ROMSILVA.

Partener Social Media: Blogal Initiative
Parteneri Media: Metropotam9amŞapte SeriGreen-ReportIncome MagazineHotcityCariere OnlineLiterNetMediaBrief

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate