Primele cărţi de buzunar pentru copii: seria Pixi. Şi o nouă editură!

Avem două noutăţi pentru voi astăzi. De data aceasta de ele se vor bucura cei mici.

Prima este că avem o nouă editură în cadrul Grupului Editorial ALL, Galaxia Copiilor, dedicată celor mici. Avem planuri multe şi frumoase pentru ea, în curând vi le spunem. Tot curând vom avea şi un site special pentru Galaxia Copiilor 😉

Iar a doua veste bună este că la Galaxia Copiilor a apărut deja o super serie: Pixi. Aceasta este alcătuită din cărticele educative care se adresează copiilor între 3-7 ani. Cărticelele au desene atractive şi texte pe înţelesul copiilor. Sunt ideale pentru cei mici şi datorită formatului, de buzunar. Cărticelele prezintă aventurile unui spiriduş, Pixi, şi ale prietenilor săi, animalele din pădure.

Într-o formă simplă şi mai ales prin joc, copiii pot extrage din text informaţii de cultură generală şi nu numai. Fiecare cărticică se încheie cu un joc care să-i ajute pe copii să-şi însuşească informaţiile importante.

Deocamdată, în serie au apărut primele şase titluri: Pixi la munte, Pixi şi campionatul din pădure, Pixi face picnic în ploaie, Pixi la circ, Pixi şi stelele.
Pixi pleacă în călătoriePixi face picnic în ploaiePixi la circ

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Serena, mulţumim mult 🙂

pare foarte interesanta colectia aceasta!

[…] editorial All a lansat recent şi o editură specializată pe cărţi pentru copii. Printre primele lor apariţii se numără şi cărticelele cu Pixi, un spiriduş prietenos care […]

Este foarte interesanta! Le-am luat pe toate 12!!! Au mare succes la fetita mea:) Deja suntem prieteni cu Pixi, cu iepurasul Talpa Iute, cu ursul Umberto, cu ariciul Eric!

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate