Prima lansare prin video-conferinţă din România. Simon Toyne discută cu cititorii timişoreni despre “Cheia”, continuarea bestsellerului internaţional “Sanctus”

Vino să discuţi cu Simon ToyneEditura ALLFA invită publicul timişorean la o discuţie prin video-conferinţă cu autorul Simon Toyne despre “Cheia”, continuarea bestsellerului internaţional “Sanctus”. Discuţia va avea loc în cafeneaua Starbucks din Iulius Mall Timişoara, miercuri, 21 noiembrie, ora 18.30.

Este primul eveniment de acest gen din peisajul editorial românesc în care autorul aflat în Bucureşti discută prin intermediul tehnologiei cu cititorii din alt oraş.

Gazda evenimentul va fi Oana Kovacs, ambasadoare de brand Strada Ficţiunii şi blogger la www.oanakovacs.com.

Despre carte:
Soarta omenirii se află în mâinile unei femei, devenită cea mai importantă persoană din lume. Ea este Cheia. Un thriller palpitant, misterios, plin de răsturnări de situaţie.

“Cheia” este al doilea volum al Trilogiei Sancti de Simon Toyne. Primul volum “Sanctus” a fost tradus în 27 de limbi şi publicat în 40 de ţări.

“Cheia este un roman bine scris, cu un ritm alert, o poveste plină de acţiune, care te ţine cu sufletul la gură, şi un puzzle pe care personajele principale trebuie să îl rezolve cumva, înainte ca lumea să dispară.” Kirkus Reviews

Despre autor:
Simon Toyne s-a născut în 1969 la Cleethorpes, în Marea Britanie. A studiat literatură engleză şi teatru la Goldsmiths College din Londra, iar timp de douăzeci de ani a lucrat în televiziune, ca scenarist, regizor şi producător.

A produs documentarul „100 Greatest Films“, difuzat pe Channel 4, şi i-a intervievat, printre alţii, pe Omar Sharif, Michael Caine, Peter Fonda şi Steven Spielberg. Programele de televiziune la care a lucrat au primit numeroase premii – de la BAFTA, la „Best Makeover Show“, acordat de Good Homes.

Editura ALLFA are un portofoliu bazat în special pe literatură, oferind titluri dintre cele mai variate, pentru toate vârstele şi gusturile. În 2011 a lansat colecţia Strada Ficţiunii, în care sunt reunite romane clasice, contemporane şi populare (bestselleruri).

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

[…] Anunţă pe blogul tău video-conferinţa de miercuri, 21 noiembrie, ora 18.30, ce va avea loc în cafeneaua Starbucks din Iulius Mall. Detalii găsiţi aici. […]

[…] cum știți sau ar trebui să știți, miercuri la 18:30 vom avea un super eveniment All la Starbucks Timișoara. Vom avea ocazia să discutăm un pic despre Sanctus, dar și despre […]

[…] constant, ordonat si fara greseli gramaticale (imi place sa cred ca ma incadrez). Mai multe detalii aici, pe site-ul celor de la ALL, despre video conferinta si aici, despre e-book. In speranta ca v-am […]

[…] multe detalii despre carte și despre eveniment găsiți aici și sper să ne vedem acolo […]

[…] Miercuri, 21 noiembrie, la Timisoara, are loc o video-conferinta in Starbucks (Iulius Mall) de la ora 18:30. Mai multe detalii gasiti aici. […]

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate