Paula Săcui, autoarea romanului "Nu mi-e frică" – întâlnire cu cititorii de Mărțișor

Sâmbătă, de Mărțișor, bucureștenii sunt invitați la o întâlnire savuroasă cu Paula Săcui, autoarea romanului recent lansat, Nu mi-e frică.

Dacă până acum doar ați citit-o sau doar ați auzit de ea, acum aveți ocazia să o cunoașteți personal. Pe 1 martie, de la ora 17.00, Paula Săcui vine în Diverta din Băneasa Shopping City!

1653405_719788564728316_1726072688_n

Și pentru că nimeni nu vă poate convinge mai bine decât ea că merită să o întâlniți, o să o lăsăm să o facă:

„Este de notorietate faptul că sunt Prea Mișto. Dacă nu credeți ce spun oamenii care mă văd așa atunci vă provoc să ne cunoaștem sâmbata-1 Martie de la ora 17 în libraria Diverta din Mall Băneasa. Stadionul Național era rezervat pentru meciul Romania-Argentina iar ăia de la Federație s-au temut că o să stricați gazonul. Cică ne întâlnim pentru o sesiune de autografe. Zic să nu ne formalizăm. Cand îmi iau pastilele sunt chiar simpatică așa că o să stăm de povești despre Lola cu toate isteriile și iubirile ei. Nu mi-e frică să vorbesc despre ele. De fapt cred ca m-ați auzit cu toții. Le-am strigat în gura mare cocoțată pe geam. Vă aștept cu drag. Nu garantez că o să port tocuri. Mi-am rupt un deget de la picior. O nimica toată dacă mă gândesc că pentru cartea asta mi-am rupt sufletul și l-am aruncat la coș. Azi fac cinste cu un fragment despre inteligența femeilor.” Paula Săcui

Paula Săcui este jurnalistă, editor al Ştirilor ProTV de la ora 19:00. Debutul său literar – romanul Nu mi-e frică a fost lansat la ediţia aniversară a Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus din noiembrie 2013. Scris într-o manieră sinceră, îndrăzneaţă, modernă, romanul a cucerit cititorii români şi primul tiraj s-a epuizat la nicio lună de la publicare.

UPDATE:

1623776_619284578143312_992242550_n

Primii trei cititori care ajung la întâlnirea cu Paula Săcui primesc cadouri surpriză de la Editura All și Diverta! Însă trebuie musai să aibă la ei un accesoriu deosebit: papuci de casă!

Vă așteptăm sâmbătă, la 17:00, în Baneasa Shopping City!

 

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate