O nouă apariţie în premieră în România: Harrison – Medicină Cardiovasculară

Editura ALL ajută specialiştii români să fie la curent cu cele mai noi informaţii din profesia lor, de aceea, toamna aceasta avem o premieră pentru medicinişti, o lucrare de notorietate pe plan internaţional şi o referinţă importantă în domeniul medical.

Medicina cardiovasculară este o specialitate vastă şi într-o continuă dezvoltare, care cuprinde un număr de domenii specifice precum bolile coronariene, bolile congenitale ale inimii, bolile aparatului valvular al inimii, imagistica segmentelor cardiovasculare, electrofiziologia şi cardiologia intervenţională. Multe dintre aceste domenii necesită o tehnologie nouă care facilitează diagnosticul şi terapia. Natura ultraspecializată a acestor domenii în cadrul cardiologiei şi specializarea continuă a cardiologilor sunt argumente care susţin importanţa unei înţelegeri cât mai vaste a medicinei cardiovasculare de către medicul internist pentru a ajuta pacientul pe parcursul bolii şi pentru a putea face faţă situaţiilor apărute în cursul tratamentului.

Harrison – Medicină Cardiovasculară a fost creată având în vedere importanţa medicinei cardiovasculare în cadrul medicinei interne, dar şi rapiditatea cu care avansează bazele ştiinţifice ale acesteia. Scopul principal este oferirea unei priviri succinte asupra domeniului medicinei cardiovasculare.

HARRISON_2013

Lucrarea cuprinde:
– 44 de capitole în care sunt descrise bolile cardiace congenitale, valvulopatiile, bolile coronariene, tulburările de ritm cardiac, transplantul de cord, endocarditele, pericarditele, şocul cardiogenic, boala vasculară hipertensivă, bolile aortei, hipertensiunea pulmonară etc., la care au contribuit experţi de renume mondial în domeniu;
– 5 capitole complete din renumitul DVD Harrison;
– 4 atlase care cuprind electrocardiografia, imagistica non-invazivă cardiacă, revascularizarea percutanată şi aritmiile cardiace;
– o anexă utilă cu valori de laborator de importanţă clinică;
– 112 de întrebări şi răspunsuri pentru autoevaluare.

Lucrarea este concepută nu numai pentru medicii în curs de formare, ci şi pentru clinicieni, alţi profesionişti în îngrijirea medicală şi pentru studenţii în medicină care caută să-şi îmbogăţească şi să-şi actualizeze cunoştinţele în acest domeniu ce se schimbă rapid.

Până pe 1 noiembrie, pe site-ul editurii ALL beneficiţi de o reducere substanţială de 25% pentru orice comandă a lucrării Harrison – Medicină cardiovasculară. Dacă aveţi prieteni, colegi, rude în acest domeniu, le puteţi face o recomandare sau, de ce nu, un cadou care să-i ajute să fie şi mai buni în profesia nobilă pe care o practică.

* Atenție! Orice comandă online va fi livrată începând cu data de 1 noiembrie 2013!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate