NOU pe Strada Ficţiunii: "Visul lui Joy", de Lisa See

Visul lui Joy, de Lisa SeeUnul dintre romanele cele mai aşteptate din colecţia Strada Ficţiunii, Visul lui Joy, de Lisa See este acum disponibil spre comandă pe www.all.ro.

Noul roman, „Visul lui Joy”, continuă captivanta poveste din Fetele din Shanghai.

E începutul anului 1957 când Joy, o tânără de 19 ani, se hotărăşte să părăsească America, unde a crescut, pentru a ajunge în China, unde se află adevăratul ei tată. Îndurerată şi dezamăgită de familie, orbită de idealism şi nepăsătoare în faţa pericolelor, se avântă într-o lume necunoscută. Într-un proces de autocunoaştere şi împăcare cu trecutul, Joy este hotărâtă să-şi urmeze visul oricare ar fi consecinţele. Îngrijorată pentru fiica ei, Pearl pleacă în căutarea lui Joy, hotărâtă să o salveze, indiferent care va fi preţul plătit.

Vocea editorului: „Visul lui Joy” este povestea reoncilierii şi a acceptării, devenind în acelaşi timp istoria a trei femei nevoite să-şi înfrunte demonii, pentru a oferi vieţii o nouă şansă. Lisa See reuşeşte să surprindă cu acurateţe drama unei lumi în ansamblul ei, şi mai ales drama individului pus faţă în faţă cu trecutul.

Lectură plăcută să aveţi 😉

 

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Suna bine, abia astept s-o citesc.

[…] Visul lui Joy au mai scris: Diana-Tara mea inventata, Oana Kovacs, SimSim şi doar atât. Despre Fetele din […]

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate