Nou pe Strada Ficţiunii: "Ce să fac cu moştenirea", de Kerstin Gier

Kerstin Gier, "Ce sa fac cu moştenirea"Kerstin Gier, autoarea bestsellerului „Mă sinucid altă dată”, revine pe Strada Ficţiunii cu un nou roman de succes, Ce să fac cu moştenirea?.

Păstrând acelaşi umor care a cucerit publicul din întreaga lume, Kerstin Gier spune povestea lui Carolin, o tânără femeie rămasă văduvă pe nepusă masă, care se trezeşte moştenitoarea averii soţului, avere de care habar nu a avut.

— Aţi căzut?
Da’ de unde! Aşa îmi plăcea mie, să mă lungesc pur şi simplu pe trotuar ca să mă uit la stele.
— V-aţi rănit?
Un tânăr se aplecă deasupra mea.

Carolin are o inteligenţă ieşită din comun, a obţinut nota maximă la examenul de bacalaureat, a absolvit Geofizica şi Meteorologia, a studiat Dreptul, cunoaşte la perfecţie şase limbi străine şi ştie să cânte la mai multe instrumente muzicale. Toate acestea, crede ea, intimidează bărbaţii şi îi ţin la distanţă. Excepţia de la regulă este cel care îi devine soţ – tatăl fostului ei iubit.

Cum reuşeşte să supravieţuiască pierderii soţului adorat, să îşi pună ordine în viaţă şi să intre în posesia moştenirii, aflaţi doar citind cartea. Este disponibilă pentru comandă pe site-ul www.all.ro.

La Editura ALLFA, parte a Grupului Editorial ALL, au mai apărut Mă sinucid altă dată şi Bărbaţi şi alte catastrofe, romane ale aceleiaşi autoare îndrăgite.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

eu acuma citesc „Ma sinucid alta data” si imi place mult cum scrie..cu siguranta o sa ii citesc si restul cartilor:)

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate