Noi cărţi călătoare caută cititori

Chemarea îngerului, de Guillaume Musso

Pentru că listele de aşteptare pentru cele 60 de cărţi deja călătoare sunt atât de lungi, dar şi pentru că vrem ca tot mai multă lume să se bucure de noile noastre apariţii editoriale (unele mai frumoase ca altele), zece noi titluri intră în campania „Cartea călătoare”:

Din colecţia Strada Ficţiunii:
– povestea ursuleţului Nono, de Renata Carageani
Nepovestitele trăiri ale templierilor români, Cartea a II-a, de Adrian Voicu (atenţie, nu o cereţi dacă nu aţi citit deja primul volum, povestea se continuă ;))
– mult aşteptatul roman al lui Guillame Musso, Chemarea îngerului.
De-aş avea un soţ cât o muscă, de Hatice Meryem

Din colecţia Iubiri de altădată:
Prima iubire, de Ivan Sergheevici Turgheniev
Ehtan Frome, de Edith Wharton
Dragoste şi prietenie, de Jane Austen

Pentru pasionaţii de biografii:
Viaţa mea. Fragmente de jurnal, de Sofia Tolstaia – soţia lui Lev Tolstoi

Cei care vor să ia lecţii importante pentru schimbarea personală, va călători şi o retipărire, carte vândută în mai mult de 15 milioane de exemplare: Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace, de Stephen R. Covey.

Bineînţeles, din noua serie de cărţi călătoare nu putea să lipsească Horaţiu Mălăele, cu ale sale Rătăciri.

Ce trebuie să faceţi pentru a primi o carte călătoare:

Să trimiteţi cât mai curând un email pe adresa loredana punct modoran at all punct ro în care să specificaţi cartea dorită şi adresa de livrare. Puneţi două opţiuni, în cazul în care cea dorită a plecat la un alt cititor.

Atenţie! Au prioritate cititorii care au făcut parte din campania vALLuntar şi (cei) care nu au primit alte cărţi călătoare. În rest, primul sosit, primul servit.

Dacă aveţi şi un blog personal, lasaţi-ne şi adresa lui, ne place să descoperim bloguri noi.

Vă invităm cu drag şi pe Facebook, în vALLuntar, grupul nostru discuţii, unde se fac schimburi de cărţi şi listele de aşteptare. Avem şi un regulament al grupului, să-l citiţi înainte, da? 😉

Despre campania Cartea Călătoare:
Fiecare cititor implicat în campanie va trebui să citească şi să dea mai departe cartea primită. La rândul lui, cel care primeşte cartea o citeşte şi o dă apoi mai departe. Fiecare cititor trebuie să intre pe pagina de Facebook.com/Editura.All sau pe Twitter, folosind hashtagul #carteacalatoare, şi să ne spună titlul cărţii şi unde se află ea (oraşul).

La final, va fi realizat traseul fiecărei cărţi din campania Cartea călătoare. Perioada de desfăşurare a campaniei este 23 aprilie 2012 – 23 aprilie 2013.

Cărţile ce fac parte din campania Cartea călătoare pot fi recunoscute uşor, prin eticheta explicativă lipită pe coperta întâi.

Aşteptăm mailurile voastre! Spor la citit!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Sper sa primesc cartea pe care am cerut-o. Va pup, tineti-o tot asa!

Buna seara! Mi-ar placea sa primesc si sa citesc: Povestea ursuleţului Nono, de Renata Carageani si Rătăciri, de Horaţiu Mălăele. Multumesc!!

[…] vorba de un alt proiect al Editurii All, unul care mie mi se pare tare frumos. Primești o carte, o citești și o dai mai […]

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate