Mulţumesc mult participanţilor la Flash Mob!

Flash Mob "Cărţi pereche pentru suflete pereche"Pereche – aşa au ajuns cărţile noastre în librării în această lună. I-am invitat pe toţi cititorii noştri să descopere iubirea, pasiunea şi bucuria de a citi împreună cu sufletul lor pereche. Am pus o carte pentru ea şi o carte pentru el, legate printr-un semn de carte care se poate rupe în două. Pe fiecare parte se află o poezie. Ea este făcută să aibă inţeles în fiecare jumatate în parte, dar sensul ei final nu poate fi descoperit decât unind jumătăţile semnelor de carte.

Pentru a promova cărţile pereche pentru sufletele pereche, din vorbă în vorbă, ne-a venit ideea să facem un flash-mob, unde să citim în cor o declaraţie de dragoste.

Ştiţi regula aceea, că în orice grup de trei persoane trebuie să existe: optimistul, pesimistul şi nuştiucesăspun-istul. Eu eram ultimul dintre ei. Optimistul spunea că va ieşi un super eveniment, pesimistul spunea că nu o să vină nimeni, iar eu… habar nu aveam pe care să îl ascult.

Flash Mob "Cărţi pereche pentru suflete pereche"Discuţia cu prietenii noştri de la AFI Palace Cotroceni ne-a încurajat foarte mult. Au acceptat cu deschidere să ne ajute. Pentru că una dintre regulile flash mobului este că nu se anunţă public, ci din om în om sau e-mail în e-mail, am afişat doar că vrem să organizăm un eveniment de amploare pentru care avem nevoie de voluntari.

Au început să vină cererile de înscrieri. Toată lumea a chemat pe toată lumea. Am primit zeci de mailuri de la oameni care ar fi vrut să vină dar nu puteau, din pricina programului aglomerat.

Marţi, 12 februarie, ne-am întâlnit pentru repetiţie. Am vrut să încep prin a le mulţumi tuturor celor care au venit. Dar discuţia s-a aprins şi distracţia a fost aşa de mare încât am uitat. Mi-am zis că le voi mulţumi la final. Dar şi finalul s-a precipitat şi nu am apucat să mulţumesc.

Flash MobToată ziua de joi am stat ca pe ace. Lucru care nu e tocmai bun pentru că emoţiile se transmit colegilor. Cu fiecare oră tensiunea creştea. Când ştii că organizezi un eveniment şi este totul în mâinile tale, e ca la un examen la care ori ştii, ori nu ştii… nu ai surprize. Dar când depinzi de atât de mulţi oameni şi îţi dai seama că nu ai niciun control asupra evenimentului…pe mine ma apucă panica.

Oamenii au început să vină mai devreme, entuziaşti şi zâmbitori, lucru care mi-a dat o stare de linişte, dar şi de nerăbdare.

Momentul a fost scurt, dar frumos. Toţi participanţii au fost impecabili. Fără să ştie, i-am îmbrăţişat pe toţi cu privirea şi le-am mulţumit din suflet. De aceea am scris acest articol, vreau să vă mulţumesc tuturor şi fiecăruia dintre voi în parte pentru sprijinul vostru, pentru entuziasm, pentru zâmbete, pentru glume, pentru sugestii. Mulţumesc mult! Sunteţi cu totii prieteni dragi ai Grupului Editorial ALL.

P.S. În curând va fi gata şi filmuleţul de la Flash Mob.

Actualizare: Filmuleţul poate fi vizionat pe canalul nostru de YouTube. Îl dăm mai departe prietenilor să le arătăm ce frumos am petrecut 14 februarie?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Le faceți oamenilor viețile frumoase! Numai cuvinte de laudă am pentru acțiunile voastre! Felicitări!

A fost minunat! Felicitari tuturor celor prezenti si celor care au organizat acest flash mob! Mai vrem, mai vrem! 🙂

Mai vrem! A fost super!

Mie mi-au placut fetele celor din „public” cand si-au dat seama ca ne risipim ca potarnichile sa dam cartile… ar fi fost tentati sa ne puna piedica 🙂

A fost oricum mai amuzant decat mi-as fi inchipuit!

[…] Multe mulţumiri participanţilor! Tag-uri: Editura ALLFA, Flash Mob, Mario Demezzo, Nina Costea, Strada Ficţiunii  […]

[…] Valentine’s Day, Editura All a sarbatorit iubirea printr-un super flashmob in AFI Cotroceni. As fi vrut si eu sa particip, aveam […]

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate