Maşinăria sublimă – O biografie a inimii umane

Maşinăria sublimă - O biografie a inimii umaneÎntrerupem pauza de blogging (pentru care ne cerem scuze, sperăm să scriem cât mai des aici) cu recomandarea unei cărţi „altfel”: Maşinăria sublimă – O biografie a inimii umane, de Stephen şi Thomas Amidon.

Spunem „altfel” pentru că volumul este greu de încadrat în vreun gen anume. „Maşinăria sublimă” este o îmbinare spectaculoasă a ştiinţei, religiei şi literaturii şi redă îndelungata fascinaţie a omenirii pentru inimă.

Alăturarea unui romancier, Stephen Amidon, şi a unui renumit cardiolog, Thomas Amidon, fac ca „Maşinăria sublimă” să fie o lectură accesibilă publicului larg, aflată însă sub rigorile unei cercetări autentice. Stephen Amidon şi Thomas Amidon reuşesc o istorie nuanţată a celui mai important organ al corpului: inima.

„Erudit, inteligent şi surprinzător, volumul Maşinăria sublimă face ca inima cititorului să tresară la fiecare pagină.”


În carte veţi găsi nu doar referiri la renumiţi „medici” ai diferitelor vremuri, ci şi la filosofi, poeţi sau pictori celebri ca Artistotel, Rene Descartes, Shakespeare,  Leonardo Da Vinci – care şi-au adus contribuţia la dezvoltatea ştiinţei inimii. Volumul de faţă vă va îmbogăţi cultura generală într-un mod plăcut.

Noi în editură suntem tare încântaţi de carte, sperăm să vă placă şi vouă la fel de mult 😉

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate