Mario Demezzo este noul preşedinte al Uniunii Editorilor din România

Mario DemezzoMario Demezzo, ce ocupă din acestă lună poziţia de CEO al Grupului Editorial ALL, este noul preşedinte al Uniunii Editorilor din România (U.E.R.). El a preluat funcţia de la Mihai Penescu, preşedinte Grupul Editorial ALL. Mihai Penescu va continua să îşi desfăşoare activitatea în cadrul U.E.R., în calitate de membru al board-ului.

„Tranziţia marchează o schimbare de generaţii în managementul celei mai importante asociaţii patronale şi profesionale a editorilor din România. Mario Demezzo aduce cu sine o bogată experienţă acumulată în ONG-uri”, a declarat Mihai Penescu.

„Contextul lumii editoriale este unul dificil şi necesită mai mult ca oricând implicarea Asociaţiei. Cheia ieşirii din această situaţie o reprezintă în primul rând parteneriatele. Aceasta este strategia pe care voi încerca să o implementez, folosind experienţa mea de aproape 10 ani în ONG. Am alături o echipă de profesionişti cu experienţă, boardul Asociaţiei, şi o breaslă întreagă pregătită să mă susţină. Împreună vom face lucruri frumoase pentru Carte”, a declarat Mario Demezzo.

Absolvent de drept, participant la proiecte civice, traininguri, parteneriate, fost director executiv la Fundaţia Principesa Margareta a României, Mario Demezzo are o experienţă de 8 ani ca fundraiser.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Felicitari Mario!
Merita!

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate