Manuale și caiete școlare cu 35% reducere!

Dragi prieteni, luna aceasta și până pe 15 octombrie beneficiați de o reducere consistentă la toate titlurile din categoria Carte școlară, de pe site-ul nostru.

Vă dorim un nou an școlar cu rezultate excepționale, de aceea, aveți un discount de 35% la manuale, caiete de exerciții, dicționare și materiale auxiliare!

Recomandările noastre sunt:

Atlas geografic școlar, de Constantin Furtună

Atlasul geografic şcolar este excelent în studiul geografiei, la şcoală şi acasă. Include hărţi digitale clare, uşor de folosit, informaţii de ultimă oră, atent verificate şi un capitol dedicat ţărilor cu care se învecinează România, cu o privire specială asupra Republicii Moldova. Atlasul se adresează cadrelor didactice de specialitate, elevilor  şi studenţilor.

LIMBA ROMÂNĂ. Caiet de lucru pentru clasa a VIII-a, de Mădălina Stăncioi-Scarlat, Florina Crăciun

O nouă apariție a editurii ALL Educațional, caietul este un excelent instrument de lucru, conceput în scopul de a-i sprijini în mod practic pe elevii interesaţi să aprofundeze și să îşi verifice cunoştinţele de gramatică însușite pe parcursul anilor de gimnaziu. La fel de util le este şi celor care au în vedere pregătirea pentru evaluarea naţională. Caietul, întocmit conform actualei programe școlare, conține și rezolvările exercițiilor, încurajându-i pe elevi către studiul individual.

LIMBA ROMÂNĂ. Admiterea la drept, de Cristian Moroianu, Adrian Stoicescu

Ideală pentru cei care deja știu ce profesie doresc să urmeze! Testele propuse în această culegere respectă numărul, structura, conținutul și gradul de dificultate ale testelor date la Drept, începând cu anul 2001, și realizate de către aceeași echipă de profesori.

Succes!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate