Laura Adamache lanseaza a cincea carte in Romania

300 DE REŢETE PENTRU BEBELUŞI ŞI COPII se lanseaza sambata, 7 decembrie, ora 17:00 la Baby Expo

Baby Expo si SIAN BOOKS, prima editura din Romania dedicata exclusiv femeilor va invita sambata, la ora 17:00 la o lansare de carte cu premii!

Cartea 300 DE REŢETE PENTRU BEBELUŞI ŞI COPII de Laura Adamache se va lansa in prezenta autoarei si a invitatei noastre speciale, jurnalista Ela Craciun, prezentatoarea stirilor de weekend de la Antena 3.

Atenție, printre cei mici se va strecura și Zâna care pictează fețe de pitici! Avem face painting gratuit pentru copiii care participa la eveniment si premii in carti pentru mamici.

Va asteptam sambata, 7 decembrie la ora 17:00 la Sala E, nivel 0 din Baby Expo!

Lansare sambata ora 17 Baby Expo
Despre carte:
Editura SIAN BOOKS doreşte să vă ajute să vă creşteţi copiii mari şi sănătoşi, propunându-vă o lucrare care se axează pe alimentaţia sănătoasă şi corectă a copilului, pe grupe de vârstă.

Hrana copilului trebuie să fie diferită de cea a unui adult, atât în privința substanțelor nutritive pe care le conține, cât și în privința modului de preparare. Până la vârsta de 5 ani, când alimentele care îi sunt permise unui copil sănătos se diversifică aproape complet, copiii au nevoie de cantități mari de substanțe nutritive esențiale, cum ar fi zincul, fierul și calciul. Totodată, consumul de fibre trebuie să fie redus în comparație cu al adulților, deoarece acestea le reduc copiilor capacitatea de a absorbi celelalte substanțe nutritive.

Un alt aspect legat de hrana copiilor mici este legat de condimente. Sarea ar trebui să lipsească din alimentația copiilor  mai mici de un an și să fie introdusă treptat în alimentația copilului până la 5 ani. Rețetele din cartea de față au un conținut redus de sare, folosind în schimb alte condimente pentru a da gust mâncării.

Lucrarea este utilă tuturor celor care sunt conştienţi de faptul că un copil alimentat corect înseamnă mai târziu un adult sănătos.

Despre autoare:
Laura Adamache, o bucuresteanca stabilita de aproape noua ani in Italia este posesoarea unuia dintre cele mai cunoscute si apreciate bloguri culinare din blogosfera romaneasca – lauraadamache.ro. Laura Adamache a lansat alte patru carti de bucate, care fac parte dintr-o serie mai lunga numita “24 de retete delicioase si usor de preparat“, de asemenea editate de Sian Books, parte a Grupului editorial ALL.

Despre invitata:
Pe Ela Craciun telespectatorii o pot urmari in fiecare sambata și duminica, de la 6 dimineața la știrile  Antena 3.  Din aprilie, Ela va propune si o incursiune pe blog, la www.elacraciun.ro

Ela Craciun este si ambasador al campaniei ”Vreau sa fiu demn”, un proiect special inițiat de Fundația Mereu Aproape. ”Vreau sa fiu demn” este o campanie sociala destinata romanilor care nu cer, ci vor sa traiasca. Adresata parinților care nu au, dar daruiesc in fiecare clipa copiilor lor modestie și spirit. Acelor copii care nu știu ce este un mar, un televizor sau o țara, pentru ca nu l-au mancat, nu l-au vazut, nu au strabatut-o.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate