Vă aşteptăm la lansarea colecţiei Sian Cook, cu patru cărţi semnate de Laura Adamache

Editura Sian Books vă invită vineri, 14 iunie, ora 18.00, în Carrefour Orhideea, la evenimentul de lansare a primelor patru cărți din colecţia Sian Cook, semnate de Laura Adamache. Veţi descoperi 24 de reţete delicioase şi uşor de preparat de “Aperitive”, „Salate”, „Checuri dulci şi sărate” şi „Bomboane şi biscuţi de ciocolată”.

Invitaţi: Laura Adamache (autoare), Stela Cristea (Project Manager Gustos.ro)

“Pentru mine, bucătăria reprezintă locul în care fantezia se transformă în realitate. Un loc magic, plin de arome şi culori, pe care am început să-l iubesc încă din copilărie. Chiar dacă primele mele încercări culinare nu au fost încununate de succes, am continuat să învăţ şi să experimentez până când am reuşit să obţin rezultatele mult dorite.

În anul 2008, m-am hotărât să îmi creez un blog care a adunat, în 5 ani de existenţă, mii de prieteni. Nu gătesc exclusiv reţete tipice unei anumite bucătării, ci mai degrabă reţete simple şi rapide, ideale pentru ritmul de viaţă alert din zilele noastre.” – Laura Adamache.

“Sian Cook este o colecţie ce îşi propune să vină în sprijinul tuturor femeilor, în special pasionatelor de artă culinară, cu o gamă largă de reţete, pentru toate gusturile. Totodată, urmează să aducem mămicilor sfaturi practice si rețete sănătoase pentru copiii de toate vârstele.” – Silvia Penescu, Project Manager Sian Books

Despre Sian Books
Parte a Grupului Editorial ALL și singura editură din România dedicată exclusiv femeilor, Sian Books își propune să acopere o gamă cât mai largă a preocupărilor sexului frumos, de toate vârstele. De la îngrijire, sănătate, dezvoltare personală, timp liber, relații și parenting, la cunoașterea eroinelor care au schimbat cursul istoriei sau la ultimele informații din lumea modei.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

În anul 2008, m-am hotărât să îmi creez un blog care a adunat în 5 ani de existenţă, mii de prieteni. Nu gătesc exclusiv reţete tipice unei anumite bucătării, ci mai degrabă reţete simple şi rapide, ideale pentru ritmul de viaţă alert din zilele noastre.

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate