Lansare Gaudeamus: "Alexandru Arşinel, de la Dolhasca…pe Calea Victoriei"

Afiş Alexandru Arşinel Lansare TârgDacă nu aţi ajuns săptămâna trecută la întâlnirea cu Alexandru Arşinel din Starbucks America House, îl mai puteţi asculta pe maestru sâmbătă, 24 noiembrie. De la ora 16.00,  în standul ALL de la Târgul de carte Gaudeamus, Alexandru Arşinel va vorbi despre biografia sa Alexandru Arşinel, de la Dolhasca… pe Calea Victoriei. Maria Capelos într-o discuţie amicală cu Alexandru Arşinel.

Participă: Alexandru Arşinel, Maria Capelos, jurnalist Medien Group şi Ileana Lucaciu, critic de teatru

Despre carte: Alexandru Arşinel destăinuie drumul parcurs din satul natal Dolhasca până pe Calea Victoriei. Citind amintirile sale sincere, veţi cunoaşte un om, nu numai un artist, care evocă trei epoci istorice prin care a trecut, fiind prin argumentele invocate mai convingător decât orice carte de istorie banală. O biografie neştiută de nimeni.

În aceste destăinuiri, Alexandru Arşinel ne propune discret să gândim atent la calea profesiei alese, de actor sau de orice fel, şi să nu uităm nicio clipă de cei din preajma noastră, de familie.

Au scris despre carte şi evenimentul din Starbucks – multe mulţumiri: Mihaela Alexandrescu, Nina Costea, Lucica Radu, Roxana Bursuc, Răzvan Ianculescu. Pe blogul Ruxandrei Predescu, printreranduri.eu, găsiţi prima parte a unui interviu cu Alexandru Arşinel.

Multe mulţumiri merg şi către Evenimentul Zilei, Click, Libertatea şi Kanal D.

 

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

[…] poate nici de a lui Arşel n-aş fi avut dacă n-ar fi fost promovarea atât de bine făcută de Grupul Editorial All. Share this:FacebookLike this:LikeBe the first to like this. from → televizor ← […]

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate