La Gaudeamus, cărţile ALL vin cu ciocolată Heidi, cartele Orange, antivirus Bit Defender şi surprize cosmetice de la Avon

Pentru voi, cititorii noştri dragi, aducem luna cadourilor mai aproape. La Târgul de Carte Gaudeamus, ce începe mâine la Romexpo, de joi până duminică avem cadouri la cărţile cumpărate de la noi.

Joi, 24 noiembrie, este ziua Bit Defender. Orice client ALL primeşte un pachet antivirus de la prietenii noştri de la Bit Defender.

Vineri, 25 noimebrie, facem pasiune pentru ciocolată. La orice carte cumpărată, primiţi câte o ciocolată Heidi.

Sâmbătă, 26 noiembrie, putem vorbi în voie despre cărţile de la ALL cu Orange. Orice client ALL primeşte o cartelă Orange Prepay cu 5 euro credit.

Iar duminică, 27 noiembrie, în ultima zi de târg, Avon aduce cititorilor ALL un cadou surpriză. Îl primiţi la fiecare carte cumpărată de la noi.

Iar surprizele noastre pentru Gaudeamus nu se opresc aici. Căutaţi promoterii ALL din incinta Romexpo şi luaţi (deja obişnuitul) bilet de 5 lei. Cu acest tichet aveţi 5 lei reducere la orice carte cumpărată de la noi. Puteţi să îl printaţi chiar voi acasă şi să veniţi cu el la standul Editurii ALL.

Vino cu acest tichet la Gaudeamus şi ai 5 lei reducere la orice carte cumpărată

bilet 5 lei verso

 

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

[…] cu ochii pe noi, revenim cu detalii şi surprize. Tag-uri: lansări, Târgul de Carte Gaudeamus, […]

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate