La Gaudeamus, cărţile ALL vin cu ciocolată Heidi, cafea de la Starbucks şi surprize cosmetice de la Avon

Bilet Cadou StarbucksAşa cum v-am obişnuit, şi la Târgul de carte Gaudeamus cărţile ALL vin cu surprize. De vineri şi până duminică avem cadouri la cărţile cumpărate de la noi.

Vineri, 23 noiembrie, savurăm o cafea bună. Orice client primeşte un pachet de cafea de la Starbucks.

Bilet Cadou HeidiSâmbătă, 24 noiembrie, facem pasiune pentru ciocolată. La orice carte cumpărată, primiţi câte o ciocolată Heidi.

Bilet Cadou AVON

Iar duminică, 25 noiembrie, în ultima zi de târg, Avon aduce cititorilor ALL un cadou surpriză. Îl primiţi la fiecare carte cumpărată de la noi.

Iar surprizele noastre pentru Gaudeamus nu se opresc aici. Căutaţi promoterii ALL din incinta Romexpo şi luaţi, deja obişnuitul, bilet de 10 lei. Cu acest tichet aveţi 10 lei reducere la oricare două cărţi cumpărate de la noi.

Bilet 10lei

Vă aşteptăm cu drag în standul ALL 😉

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

[…] lângă lansarea biografiei lui Arşinel, editura All v-a mai pregătit şi alte surprize la standul lor de la Gaudeamus: vineri, orice client care cumpără o carte, primeşte cadou un […]

[…] va lipiti si de Sanctus ca-i mai fain sa le cititi impreuna. La standul All veti mai gasi oricum si alte surprize. Related posts:Scurta dare de seama – carti de datExit the actress – Priya ParmarChina in carti […]

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate