Jucăm Scavengers Hunt şi la Timişoara

Vineri, 4 mai, ducem Strada Ficţiunii şi la Timişoara! Prietenii noştri timişoreni au fost încântaţi de Scavengers Huntul organizat la Bucureşti cu ocazia aniversării unui an de la lansarea colecţiei, aşa că am decis să le facem o surpriză.

Începând cu orele 17.00, ne întâlnim în Standul ALL de la Târgul de Carte Gaudeamus, pentru a da startul jocului.

Scavengers Hunt

La fel ca la Bucureşti, vor participa 4 echipe, cu câte 5-8 membri fiecare. Avem ca lideri de grup patru încântătoarea bloggeriţe: Oana Kovacs (oanakovacs.com), Anca Spătariu (bloodie.ro), Corina Săftescu (corinasaftescu.com), Andreea Ursu (tomatacuscufita.com). Dacă doriţi să participaţi trebuie să intraţi pe blogul liderului dorit şi să vă înscrieţi. Toţi participanţii vor fi recompensaţi cu vouchere valorice pe care le pot folosi în standul ALL pe perioada Târgului de Carte Gaudeamus, iar trei cei mai norocoşi cu câte o colecţie Strada Ficţiunii.

În caz că nu mai ştiţi regulile jocului: membrii fiecărei echipe vor fi legaţi unii de alţii, vor primi o listă de taskuri şi vor avea o oră la dispoziţie să le îndeplinească. Echipa care va îndeplini toate taskurile va fi declarată câştigătoare şi va contribui la realizarea variantei timişorene a vizualului colecţiei Strada Ficţiunii.

“La un an de Strada Ficţiunii venim cu un concept nou de promovare, cum este Scavengers Huntul, pe care l-am început în Bucureşti şi l-am adus la cererea cititorilor şi în Timişoara.

Strada Ficţiunii este nu doar colecţia noastră de suflet, ci un pariu pe care l-am pus şi pe care acum, după un an de zile, suntem tot mai siguri că o să-l câştigăm. Am pariat pe scrieri clasice, mai puţin cunoscute publicului român, pe scrieri contemporane ale unor autori mai puţin celebri şi pe romane bestseller, care au făcut deja înconjurul lumii. I-am adus pe Italo Calvino, Saşa Sokolov, Luis Landero, Julian Sanchez, Simon Toyne, autori care ne-au depăşit cu mult aşteptările în aprecierea publicului.” a declarat Mario Demezzo, vicepreşedinte Grupul Editorial ALL.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

[…] surpriză a acestui târg este evenimentul Scavengers Hunt, organizat vineri, 4 […]

[…] lucrurile ce-mi distrugea nervii şi timpul. Cum altfel să sărbătoresc asta decât mâine, la Scavangers Hunt. Vă mai amintiţi, […]

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate