"Între acte”, de Radu Beligan – cel mai bine vândut titlu al Grupului Editorial ALL la Salonul Internațional de Carte Bookfest. 1.500 de exemplare vândute

Radu Beligan, lansare "Între acte"

Foto credit: Dragoş Asaftei - Bookfest

Cartea de însemnări “Între acte” a maestrului Radu Beligan s-a vândut în 1.500 de exemplare la Salonul Internațional de Carte Bookfest, fiind cel mai bine vândut titlu al Grupului Editorial ALL la acest târg. Doar în ziua lansării cărții “Între acte” în prezența autorului Radu Beligan s-au vândut 700 de exemplare.

Pe locul al doilea în topul vânzărilor se află “O poveste cu Horațiu”, de Doina Papp, o carte despre viața unui alt actor foarte îndrăgit de public: Horațiu Mălăele. Ca valoare, după cartea maestrului Radu Beligan, locul al doilea este ocupat de “Agenda Medicală Merck. Medicul Casei” – cel mai bun medic la tine acasă. Oricând.

Topul vânzărilor continuă cu romanul “Dacă citești asta însemnă că am murit”, de Andrew Nicoll, publicat în colecția Strada Ficțiunii Contemporan , “Convorbiri cu Alex. Ștefănescu”, de Ioana Revnic și “Garsoniera din pădurea de macarale”, de Dan Chișu. Alte tiluri de success au fost: “Ali și Nino”, de Kurban Said, “Istoria universală”, vol I – Preistoria şi Antichitatea şi vol II – Evul Mediu. America precolumbiană şi hispanică, „Frați de cruce”, de Ingvar Ambjørnsen și seria de cărticele educative pentru copii „Pixi”.

„Volumul vânzărilor a fost aproximativ același cu cel de anul trecut. Ne așteptam ca “Între acte”, de Radu Beligan să ocupe primul loc în top, este cartea cu care ne mândrim cel mai mult la acest târg. Este micul nostru semn de respect pe care, ca editură, îl aducem acestui colos al teatrului românesc”, a declarat Mario De Mezzo, CEO Grupul Editorial ALL.

Grupul Editorial ALL (Editura ALL, ALL Educaţional, Editura ALLFA) este unul dintre principalii jucători pe piaţa de carte din România, având conform estimărilor oficialilor companiei o cotă de piaţă de 7,5%.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Felicitari pentru aparitie.

[…] asta înseamnă că am murit”", de Andrew Nicoll, s-a clasat pe locul al III-lea  în Topul celor mai vândute cărţi. Tag-uri: Andrew Nicoll, cele mai vândute cărţi, […]

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate