Între 27 și 30 martie, ALL vă invită la Salonul de carte Bookfest Timișoara!

Dragi prieteni, pentru că Banatu-i fruncea, nu puteam să nu venim în vizită tocmai la Timișoara în această primăvară, după Craiova, Iași, Brașov.

De aceea, de mâine și până pe 30 martie vă invităm în standul ALL de la Salonul de carte Bookfest, organizat la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, de pe bd-ul Eroilor de la Tisa nr. 22. Așa cum v-am obișnuit, Editura ALL vine în târgul de pe Bega cu tot ce are mai bun: literatură, carte academică, manuale, carte şcolară şi pentru copii. Ne bucurăm să putem participa la acest eveniment cultural de excepție într-unul dintre cele mai frumoase orașe ale României și invităm timișorenii pasionați de lectură să profite de ofertele și promoțiile ALL din cadrul Salonului de carte.

 

Afis Actori Targuri

Vă aşteptăm cu drag să răsfoiţi cele mai noi apariţii ale Editurii ALL, precum şi titlurile deja consacrate – cartea-bestseller a maestrului Radu Beligan, Între acte. Oferta din cadrul târgului mai cuprinde cărți la 5, 10 și 15 lei, precum și reduceri de până la 50%!

Programul de vizitare este de joi până duminică, între orele 10:00 și 20:00, iar accesul vizitatorilor este gratuit pe toată perioada evenimentului.

 

Afis Oferta 5-10-15 Targuri

În cele patru zile de sărbătoare a cărții, timișorenii sunt așteptaţi cu o ofertă de circa 20.000 de volume la cele mai bune preţuri și  vor avea ocazia să se întâlnească atât cu cele mai importante titluri ale momentului, cât şi cu câţiva autori memorabili, conform programului. De asemenea, publicul care va poposi printre cărţi va avea ocazia să intre gratuit la cinematograful de artă Bookfest – Sala Europa din cadrul Centrului de Afaceri Timişoara, unde vor putea fi vizionate filme premiate la festivaluri internaţionale importante.

Bookfest este cel mai important salon de carte din România şi este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federaţiei Editorilor din România, co-finanţat de Consiliul Judeţean Timiş şi Consiliul Local Timiş. În 2014 invitatul de onoare va fi Polonia: sub sloganul „Quo vadis Polonia? Spre următorul Nobel”, Institutul Polonez pregăteşte pentru Bookfest 2014 o serie de evenimente menite să promoveze literatura poloneză şi să sporească interesul publicului român pentru autorii contemporani polonezi.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate