Intră în Clubul de carte ALL şi ai 3 zile cu 50% reducere pe www.all.ro

Obişnuim să răsplătim fidelitatea cititorilor noştri cu promoţii şi preţuri speciale. Încă de anul trecut am înfiinţat Clubul de carte ALL, unde fiecare membru beneficiază de reduceri la fiecare comandă de pe www.all.ro.

Pentru că vrem să încurajăm şi mai mult lectura cărţilor noastre, între 23 şi 25 octombrie oferim tuturor cititorilor din Clubul de carte ALL 50% reducere la toate cărţile de pe www.all.ro. Mai multe detalii despre această promoţie găsiţi aici.

50% reducere pentru membrii Clubului de carte ALL

În Clubul de carte ALL poate intra orice persoană care comandă în valoare de minimum 50 de lei de pe www.all.ro. Avem trei praguri de reduceri, de 25, 30 şi 35%.  Detalii în regulament.

Vă aşteptăm în Clubul de carte ALL să profitaţi de reduceri 🙂

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

[…] 50% reducere pentru membrii Clubului de Carte ALL Membrii Clubului de Carte All au 3 zile in aceasta luna in care pot cumpara cartile ALL cu 50% reducere. Mai multe detalii despre Club aici. […]

[…] sunteţi membru în Clubul de carte ALL o puteţi achiziţiona cu 25, 30, 35 % reducere sau, doar între 23 şi 25 octombrie, cu 50% discount. Tag-uri: cărţi de […]

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate