Întâlnire cu Horaţiu Mălăele la Bookfest. Miercuri, 29 mai, ora 18:00, în standul Editurii ALL

O poveste cu Horaţiu, de Doina PappDe mâine şi până duminică, 2 iunie, vă aşteptăm în standul ALL din pavilionul C1, Romexpo, la Salonul Internaţional de Carte Bookfest. Am pregătit pentru voi noutăţi şi evenimente speciale.

În prima zi de târg, miercuri, 29 mai, de la ora 18.00, ne întâlnim cu Horaţiu Mălăele şi cartea O poveste cu Horaţiu, scrisă de Doina Papp.

O poveste cu Horaţiu încearcă să surprindă freamătul acestui artist complex, începând cu primele sale roluri, continuând incursiunea pe scenele teatrelor care l-au consacrat şi ajungând până astăzi, când a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor şi este atât actor cât şi regizor.

Despre cum sunt întâlnirile cu Horaţiu Mălăele, au povestit

Constantin, pe blogul constantinpistea.wordpress.com

Şi, pentru că a fost prima dată când l-am văzut atât de aproape pe Horaţiu, am rămas impresionat de felul său de a fi. Este atât de evident geniul când îl vezi încât te miri că poţi interacţiona atât de simplu cu el. Geniul la acest om este clar în spontaneitatea şi inteligenţa răspunsurilor. Am mai remarcat şi naturaleţea sa, faptul că încă se mai consideră timid şi că se poate afişa emoţionat, chiar dacă a privit de pe scenă zeci, sute de mii de semeni.

Brinduşa, pe blogul Cooking with my soul

Şi timp de o oră m-am lăsat învăluită în calm, simplitate, frumuseţe interioară şi energie pozitivă.
Mulţumesc, Domnule Horaţiu Mălăele pentru tot ce aţi făcut pentru noi. Aşa i-am spus când m-am apropiat de dânsul. Care i-a fost răspunsul? „Doamne ajută”

Vă aşteptăm în standul ALL 😉

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate