Încă o ambasadoare de brand la ALL: Cătălina Cochinescu

Clubul Ambasadoarelor de brand de la Editura ALL numără o nouă membră începând de astăzi: Cătălina Cochinescu alias Katja.ro.

Dupa cum ea insasi declara, Catalina / Katja va asteapta pe blog cu lucruri create de ea si care pot servi drept sursa de inspiratie si pentru voi: fel de fel de nebunii pe care le-a facut in timpul liber, retete culinare adaptate dupa gust sau pur si simplu din imaginatie. Si acum, carti de la Editura ALL 🙂

Daca doriti informatii din domeniul resurselor umane, Catalina va sfatuieste pe blogul ei specializat, dupa o indelungata experienta ca si consultant HR si Senior Editor la hr-romania.ro. Cata scrie mult si bine, pentru ca a fost mult timp si redactor la Burda Romania / Hubert Burda Media

298307_526705717373194_510581091_n

foto by FotoUnion

Am rugat-o pe Catalina sa ne spuna cateva cuvinte despre ea, despre carti si lectura. A iesit un text tare fain – ca doar v-am zis ca are condei!

De când mă ştiu, îmi place să meşteresc tot felul de lucruri, să personalizez ceea ce mă înconjoară, să aduc un zâmbet pe fețele celor din jurul meu, să inventez lucruri utile și să nu las rutina să intervină în viața mea. De aici a pornit și ideea unuia dintre blogurile mele, unde postez de la rețete inedite, practice și ușor de făcut, până la bijuterii sau articole reciclate și readuse în fața reflectoarelor. Sunt o persoana care (susținută și de profesia mea de psiholog) adoră să privească persoanele din jurul ei din toate unghiurile, să vadă acele „fațete” valoroase și să lege punți productive de ambele părți. Îmi place să visez, să mă scufund în povești feerice, să intru în pielea personajelor, să le înțeleg, să le dau forța de a face față cursului decis de autor și, de ce nu, după ce coperta s-a închis, să aduc o continuare probabilă, și de cele mai multe ori optimistă, a ceea ce am „trăit” până la finalul cuvintelor tipărite.

Catalina Cochinescu

Bine ai venit, Catalina, lectura placuta!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Ce înseamnă să fii ambasador de brand pentru editura All?

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate