În curând: Aperitive. Checuri. Salate. Bomboane. 24 de reţete delicioase şi uşor de preparat de la Sian Books

Aşteptăm cu nerăbdare de la tipar patru cărţi de bucate fabuloase, primele editate de noul imprint ALL, Sian Books.

Împreună cu Laura Adamache vă propunem Aperitive. 24 de reţete delicioase şi uşor de preparat, Salate. 24 de reţete delicioase şi uşor de preparat, Checuri dulci şi sărate. 24 de reţete delicioase şi uşor de preparatBomboane şi biscuiţi de ciocolată. 24 de reţete delicioase şi uşor de preparat.

http://www.all.ro/carte/checuri-dulci-si-sarate-24-de-retete-deliciose-si-usor-de-preparat.html

Cărţile vor fi în curând disponibile spre vânzare pe site-ul nostru www.all.ro şi în Standul Editurii ALL de la Salonul Internaţional de Carte Bookfest.

Despre Laura Adamache

Pentru mine, bucătăria reprezintă locul în care fantezia se transformă în realitate. Un loc magic, plin de arome şi culori, pe care am început să-l iubesc încă din copilărie. Chiar dacă primele mele încercări culinare nu au fost încununate de succes, am continuat să învăţ şi să experimentez până când am reuşit să obţin rezultatele mult dorite.

În anul 2008, m-am hotărât să îmi creez un blog care a adunat în 5 ani de existenţă, mii de prieteni. Nu gătesc exclusiv reţete tipice unei anumite bucătării, ci mai degrabă reţete simple şi rapide, ideale pentru ritmul de viaţă alert din zilele noastre.

Şi pentru că fotografia este o altă mare pasiunea a mea, dezvoltată şi perfecţionată în ani, îmi însoţesc mereu prepararetele cu fotografii sugestive.
Emoţia simţită în timp ce prepar o mâncare delicioasă şi satisfacţia pe care o încerc când o împărtăşesc cu cei dragi, iată două dintre cele mai frumoase sentimente pe care mi le oferă această minunată artă.

Despre Sian Books

Editura Sian Books își propune să acopere o gamă cât mai largă a preocupărilor sexului frumos, de toate vârstele. De la îngrijire, sănătate, dezvoltare personală, timp liber, relații și parenting, la cunoașterea eroinelor care au schimbat cursul istoriei sau la ultimele informații din lumea modei.

Sian Books doreşte să vă răsfeţe cu volume și autori de top din domeniile voastre preferate, prezentate într-o manieră elegantă, dar modernă, plină de prospețime și îndrăzneală.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate