Horaţiu Mălăele despre “O poveste cu Horaţiu” – sâmbătă, 16 martie, ora 18.00, Bookfest Timişoara

O poveste cu HoraţiuDragii noştri cititori timişoreni, sâmbătă, 16 martie, ora 18.00, vă invităm la o întâlnire cu actorul Horaţiu Mălăele şi volumul O poveste cu Horaţiu, de Doina Papp.

Evenimentul va avea loc în spaţiul de evenimente al Târgului de carte Bookfest Timişioara şi va fi urmat de o sesiune de autografe.

Horaţiu Mălăele este un artist-spectacol, care are la-ndemână toate mijloacele artei. Fenomenul e explicat de unii prin sintagma geniu comic. Iubim la acest mare actor fiinţa aleasă, saltimbancul de geniu născut dintr-o mirabilă sămânţă de creativitate care poate rodi în multe direcţii spre care e chemat talentul său dăruit celor din jur.

Şi asta datorită unei nevoi irepresibile de a comunica, pentru că atunci când nu joacă, Horaţiu se gândeşte la o pagină de desen, iar când a terminat o caricatură precis se pregăteşte să intre într-un nou rol sau trasează imaginar liniile unui nou spectacol. În teatru sau în film. Acelaşi şi mereu altul, Mălăele e într-o perpetuă căutare, de aceea între rolurile create la premieră şi succesivele reeditări nu e niciodată asemănarea unei copii la indigo.

„O poveste cu Horaţiu” încearcă să surprindă freamătul acestui artist complex, începând cu primele sale roluri, continuând incursiunea pe scenele teatrelor care l-au consacrat şi ajungând până astăzi, când a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor şi este atât actor cât şi regizor.

Volumul „O poveste cu Horaţiu”, de Doina Papp a apărut în 2012 la Editura ALLFA, inprint al Grupului Editorial ALL.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Horatiu este exceptional, il stimez!

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate