Horaţiu Mălăele despre “O poveste cu Horaţiu” – luni, 20 mai, ora 17.30, Starbucks Bucureşti Mall

O poveste cu HoraţiuLuna mai este una plină de evenimente ALL, unul mai frumos ca altul credem noi  😉 De neratat este întâlnirea cu Horaţiu Mălăele de  luni, 20 mai. De la ora 17.30, vă aşteptăm în cafeneaua Starbucks Bucureşti Mall (spaţiul de la etaj) la o întâlnire cu maestrul Horaţiu Mălăele şi volumul “O poveste cu Horaţiu”, de Doina Papp. Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe.

Horaţiu Mălăele este un artist-spectacol, care are la-ndemână toate mijloacele artei. Fenomenul e explicat de unii prin sintagma geniu comic. Iubim la acest mare actor fiinţa aleasă, saltimbancul de geniu născut dintr-o mirabilă sămânţă de creativitate care poate rodi în multe direcţii spre care e chemat talentul său dăruit celor din jur. Şi asta datorită unei nevoi irepresibile de a comunica, pentru că atunci când nu joacă, Horaţiu se gândeşte la o pagină de desen, iar când a terminat o caricatură precis se pregăteşte să intre într-un nou rol sau trasează imaginar liniile unui nou spectacol. În teatru sau în film. Acelaşi şi mereu altul, Mălăele e într-o perpetuă căutare, de aceea între rolurile create la premieră şi succesivele reeditări nu e niciodată asemănarea unei copii la indigo.

“O poveste cu Horaţiu” încearcă să surprindă freamătul acestui artist complex, începând cu primele sale roluri, continuând incursiunea pe scenele teatrelor care l-au consacrat şi ajungând până astăzi, când a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor şi este atât actor cât şi regizor.

Participarea la eveniment se face pe bază de invitaţie. Puteţi solicita una pe adresa de e-mail loredana punct modoran at all punct ro sau la numărul de telefon 0744.769.068. Locurile sunt limitate.

„O poveste cu Horaţiu”, de Doina Papp a apărut la Editura ALLFA, imprint al Grupului Editorial ALL. Puteţi citi primele pagini din carte aici.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

[…] Editura ALLFA vă invită luni, 20 mai, ora 17.30, în cafeneaua Starbucks Bucureşti Mall (spaţiul de la etaj) la o întâlnire cu actorul Horaţiu Mălăele şi volumul “O poveste cu Horaţiu”, de Doina Papp. Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe. […]

[…] Îmi place Bucureștiul pentru că mă aduce mai aproape, kilometric vorbind, de oameni uimitori și îmi place de Editura ALL pentru că mă aduce în aceeași încăpere cu oameni geniali. […]

[…] 20 mai, am fost la o întâlnire cu Horațiu Mălăele, organizată de editura All, într-un loc cam neconvențional, zic eu, pentru […]

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate