Editurile ALL si FitCurves Vitan va ofera un martisor sanatos!

Doamnelor si domnisoarelor, incepeti primavara in plina forma cu un martisor sanatos de la Editura ALL si FitCurves Vitan!

V-am pregatit un concurs pe pagina noastra de Facebook, iar regulamentul este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne scrieti intre 1 si 8 martie care este martisorul vostru preferat sau ce v-ati dori sa primiti in dar la debutul primaverii, sa dati Like paginii – daca nu sunteti deja prietenii nostri 🙂 – si puteti castiga premiul pus in joc.

 

1619484_721553237885182_1707418032_n

La finalul concursului, norocoasa castigatoare va primi in dar Cartea sanatatii femeii si o analiza a conditiei fizice, presum si o sedinta gratuita de antrenament la FitCurves Vitan.

tn1_cartea_sanatatii_femeii_finalq

Cartea sanatatii femeii vă ajuta să va cunoasteti corpul si sa vă puteţi menţine cel mai bine sănătatea, cu informatii despre incetinirea procesului de îmbătrânire, beneficiile alimentaţiei corecte, fertilitate, o sarcină şi o naştere în siguranţă şi normale, medicamente, intervenţii chirurgicale, terapii naturale sau o combinaţie a acestora.

FitCurves este un club de fitness dedicat in exclusivitate femeilor, ce ofera un antrenament distractiv, rapid si sigur. Programul FitCurves dureaza 30 de minute si combina antrenamentul cardio cu cel de forta si de streching. Pentru a obtine rezultatele dorite, este nevoie de numai 30 de minute pe zi, de trei ori pe saptamana.

Cu ajutorul metodei sale revolutionare, FitCurves ajuta femeile sa slabeasca, sa isi tonifieze masa musculara, sa-si imbunatateasca rezistenta fizica si sa isi schimbe metabolismul. FitCurves adopta programul de antrenament in circuit, lucrand pe rand toate grupele musculare ale corpului intr-un program de 30 de minute.

fit

Va invitam la FitCurves Vitan, primul club de acest fel deschis in Romania, pentru un antrenament fara machiaj, fara barbati, fara oglinzi!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate