Editura ALL sprijină Premiul literar "Augustin Frăţilă" – romanul anului 2011, în valoare de 10.000 de Euro

Premiul literar "Augustin Frăţilă" - romanul anului 2011Editura ALL, parte a Grupului Editorial ALL, sprijină Premiul literar „Augustin Frăţilă” – romanul anului 2011, în valoare de 10.000 de Euro şi invită autorii şi colegii de breaslă să înscrie romane în competiţie. Premiul este oferit de Asociaţia Casa de Cultură.

În concurs se pot înscrie toţi autorii care au publicat un roman în 2011, expediind trei exemplare ale cărţii pe adresa Asociaţiei Casa de Cultură şi completând formularul de înscriere până în 23 septembrie 2012. (Înscrierile pot fi făcute şi de către edituri.)

Juriul de specialitate format din criticii literari Alex Ştefănescu, Dan C. Mihăilescu şi Daniel Cristea-Enache va stabili finaliştii concursului (cinci autori). Numele acestora vor fi cunoscute în 8 octombrie.

Între 10 octombrie şi 2 noiembrie, 20 de bloggeri vor alege câştigătorul premiului, acordând puncte de la 1 la 5 fiecărui roman finalist. Autorul al cărui roman va primi cel mai mare punctaj va fi răsplătit cu Premiul literar „Augustin Frăţilă” – romanul anului 2011, în valoare de 10.000 de euro.

Ceremonia în cadrul căreia se va acorda Premiul va avea loc în 7 noiembrie 2012 la Hotel InterContinental Bucureşti.

Premiul literar „Augustin Frăţilă” va fi acordat în fiecare an pentru cel mai bun roman apărut în anul anterior, conform unei selecţii făcute de cei mai valoroşi critici literari şi de cititorii activi în mediul online.

Mai multe detalii despre premiul se găsesc pe site-ul Asociaţiei Casa de Cultură, www.acadecu.ro, dar şi pe pagina de Facebook wwww.facebook.com/acadecu.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

[…] acceptat cu mare drag să fac parte din juriul bloggeristic ce va decide cine primeşte Premiul literar “Augustin Frăţilă”, sprijinit de Editura ALL, în valoare de 10.000 de euro. Juriul de specialitate este format din […]

[…] anunţat că am onoarea de a face parte din juriul de bloggeri care va desemna cine primeşte Premiul literar “Augustin Frăţilă”. Recunosc ferm că nu mă aşteptam să păţesc de astea, adică să aştept cu emoţie să îmi […]

Buna ziua,
Cand se mai organizeaza astfel de concurs?

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate