Weekend-ul acesta suntem la Sibiu Book Festival!

Grupul Editorial ALL participă la cea de-a cincea ediţie a Sibiu BookFestival, între 12 şi 15 septembrie, în Piaţa Mare. Vă așteptăm să răsfoiți și să luați acasă cele mai noi titluri ALL, cu reduceri importante de preţ.

Printre recomandările noastre se află cartea maestrului Radu Beligan, cel mai recent roman al Ceceliei Ahern sau volumul de debut al Alinei Nedelea, aflat în finala pentru Premiul literar Augustin Frățilă.

Pentru ca atmosfera să fie prielnică cititului, organizatorii au pregătit zona cu o grădină şi o bibliotecă în aer liber. În plus, de la ora 19.30, iubitorii muzicii de calitate pot urmări în direct, pe un ecran imens, concertele din seria „Mari orchestre ale lumii” din cadrul Festivalului internațional George Enescu. Sâmbătă la ora 19, aveți parte de un spectacol de chitară clasică şi acustică cu Trio Zamfirescu, iar duminică la aceeași oră are loc premiera filmului „Sunt o babă comunistă”, în regia lui Stere Gulea.

SibiuBookFestival – Open Minds este un proiect cultural organizat de CCIA şi cofinanţat de Consiliul Local Sibiu, prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate