Donează citind alături de Sana Nicolau

Sana NicolauHotcity, Esquire, Gândul şi The One devin pentru Sana spaţii prea mici când vorbeşte despre călătorii, muzică, filme, cafea şi bărbaţi.

Şi-atunci duce vorbele cu dichis şi pe blogul personal, pe care l-a deschis în 2007. În spate are 11 ani de marketing şi PR.

De ce s-a implicat în campanie?

Când citesc o carte bună, plec de la mine din livadă şi intru în povestea care mi se propune. Intru cu trup, suflet şi tot ce mai am la dispoziţie. Rămân acolo cât e nevoie şi mai vin acasă doar să mănânc ceva şi şi fac duş. Apoi mă întorc la poveste şi mă (s)cufund din nou. Cărţile bune mă fac fericită.

Ştiu sigur că toţi copiii, adolescenţii şi adulţii de care are grija Asociaţia Pavel au mare nevoie să evadeze din viaţa lor şi să se bucure. Cum ei nu pot evada prin călătorii sau sport şi au la dispoziţie doar un pat de spital, trebuie să găsim moduri în care le putem aduce bucurii acolo unde sunt. De-asta m-am înrolat în Strada Ficţiunii, căci pot prin cititul meu să le fac lor cadouri cărţi.


Asociaţia PAVEL (Primind Ajutor, Viaţa este Luminoasă) este asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer.  Voluntarii Asociaţiei PAVEL oferă sprijin financiar şi moral copiilor şi tinerilor ce fac tratament în Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” din Fundeni.

Pe hârtie sau pe ecranul calculatorului, Asociaţia PAVEL poate părea doar o altă asociaţie umanitară, care vrea să ajute şi să facă bine. Cu diferenţa că aici este vorba de cancer. Nimic din ce v-am scrie aici nu se poate compara cu fiorii pe care-i ai atunci când ajungi în mijlocul unor copii bolnavi. Copii care stau luni de zile în spital, care fac tratamente dureroase. Copii care nu pot merge la şcoală, care nu pot să se joace afară. Copii care nu înţeleg de ce sunt acolo. Şi care nu ştiu disperarea părinţilor să-i salveze.

Doar când ajungi în mijlocul lor, ca Sana Nicolau, ştii sigur că, atunci când o să ai ocazia, o să revii cu ajutoare.

Pentru Asociaţia PAVEL, Sana citeşte Sus, în aer şi este ajutată de Tomata cu ScufiţăLiaNinaMara şi Ciupercutza. Puteţi contribui la donaţia Sanei cu un comentariu, la postul despre campania Donează citind. Intră în Clubul de ficţiune ALL, pe oricare dintre cele şase bloguri. Un comentariu = o carte donată.

Mulţumim pentru această veste bună!!! Mulţumim din toată inima Sanei! Vă mulţumim din inimă ca nu ne-aţi uitat, pe copii şi organizaţia!

Cu drag,
Olga Cridland şi echipa PAVEL

Puteţi ajuta Asociaţia PAVEL şi cu donaţii în bani, la numărul de telefon 0900.900.082, valabil în reţeaua Romtelecom. Fiecare apel telefonic valorează doi euro.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate