Donează citind alături de Roxana Precu

Roxana PrecuAre şapte ani de online, în care a trecut pe la ele.ro, hotcity.ro, monden.info, descopera.ro, dietetik.ro şi multe altele. Blogul personal, despre marketing, filme, muzică şi cărţi, o aduce mai aproape de profesia de la început de drum: jurnalist.

De ce s-a implicat în campanie?

Pentru că îmi place să citesc şi îmi place să ştiu că şi altora le place să facă lucrul acesta, iar dacă printr-un gest simplu aş putea să le ofer plăcerea de a citi, îl voi face fără ezitare.

Fan Guillaume Musso, Roxana Precu a păşit pe Strada Ficţiunii întrebându-se „Ce-aş fi eu fără tine?”.

Ce-aş fi eu fără tine?” este un roman despre dragoste şi teamă. Iubirea unor tineri care se curmă brusc, aparent fără niciun motiv. Vieţile lor separate. Durerile lor. Gândurile şi temerile. Sentimentul că totul nu e decât durere, iar viaţa însăşi e degeaba. Planuri ce parcă nu au nicio legătură, personaje şi intrigi ce se succed asemeni unor secvenţe dintr-un film. Aş spune că Musso a realizat de fapt un film numai în cuvinte, lăsându-te pe tine ca cititor să îţi construieşti singur imaginile.

Puteţi să o ajutaţi pe Roxana Precu să strângă cărţi, lăsând un comentariu la postul despre campanie de pe blogul ei, sau al celor două ajutoare: Andreea Pietroşel şi Raluca Popa.

Mai multe despre Donează citind. Intră în Clubul de ficţiune ALL şi despre blogurile implicate puteţi citi aici.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Guillaume Musso este un autor care scrie bine – asa ca ma bucur ca ati ales-o pe Roxana sa prezinte cartea 😉 Sper sa se adune si comentarii acolo pentru a se dona cat mai multe carti 😉 Eu am lasat un mesaj 😉

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate