Din nou în stoc: "Agenda medicală Merck. Medicul casei"

Agenda medicală Merck. Medicul caseiAgenda medicală Merck. Medicul casei, una dintre cărţile aflate în topurile vânzărilor noastre, este din nou disponibilă pentru comenzi.

Dacă aveţi nevoie de o informaţie despre o afecţiune, un tratament sau încercaţi să descifraţi termenii medicali pe care vi i-a spus doctorul la ultimul consult, „Agenda medicală Merck. Medicul casei” este instrumentul ideal. Internetul este plin de informaţii, însă sunt ele corecte, de încredere sau de actualitate?

„Oricine este interesat de propria stare de sănătate ar trebui să aibă această carte.”
Ellen Levine, editor şef al
Good Housekeeping

Aproximativ 200 de autori şi consultanţi vin în sprijinul nostru, al pacienţilor, cu “Agenda medicală Merck. Medicul Casei“, un ghid al sănătăţii ce explică pe larg şi pe înţelesul tuturor ce este o afecţiune, care sunt simptomele ei, cum este diagnosticată, cum poate fi prevenită şi tratată.

“Agenda medicală Merck. Medicul Casei” are la bază “Manualul Merck” folosit de mai bine de 100 de ani de medici din întreaga lume. Cartea costă 199 de lei pe www.all.ro, însă dacă sunteţi membru în Clubul de carte ALL o puteţi achiziţiona cu 25, 30, 35 % reducere sau, doar între 23 şi 25 octombrie, cu 50% discount.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Sper sa poata fi achizitionata si de la Targul de Carte Gaudeamus de la sfarsitul lunii noiembrie.

Adi, cartea va fi disponibilă la Târgul de Carte Gaudeamus.

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate