Cum am pictat la Policy Center for Roma and Minorities

Natalia şi figurinele pictateSâmbăta aceasta am reînceput vALLuntariatul la Clubul de Educaţie Alternativă înfiinţat de Policy Center for Roma and Minorities în Şcoala nr. 136 din Ferentari. Cum am vrut să mai diversificăm puţin Clubul de lectură, am pus la cale, împreună cu Laura Frunză şi Cristina Hornoiu, un mic atelier de pictură.

Copiii au fost încântaţi să picteze figurinele de ipsos, turnate de Cristina cu o săptămână înainte, în formă de măşti, de pisici pentru băieţi şi de prinţese pentru fetiţe. Bucuria cea mare a copiilor a fost să amestece culorile şi să vadă cum rezultă, din galben şi roşu, portocaliu. Provocarea a fost obţinerea „culorii pielii” pentru braţele şi feţele prinţeselor. Cu ajutorul Cristinei, fetiţele au reuşit 🙂

Pe pagina de Facebook găsiţi mai multe fotografii cu figurinele pictate de copii.

Mulţumim încă o dată Cristina, pentru figurine şi culori, Laura, pentru idee şi fursecuri (delicioase apropo :P) şi amândurora pentru răbdare. Multe mulţumiri merg şi către Mihaela Griga de la Policy Center, dar şi către doamna Maria, voluntar la centru, gazda noastră din acestă sămbătă.

P.S. Pentru cei care au uitat sau nu au urmărit campania, sâmbetele noastre în Ferentari fac parte din orele de voluntariat obţinute în urma campaniei online vALLuntar.

P.S. 2. Dacă aveţi copii mici, Cristina ţine pe 13 octombrie un minunat atelier numit „Atelierul năzdrăvanilor„. Merită să aruncaţi un ochi, pare distractiv.

 

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Ce mai fac copiii de la policy center? felicitari!

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate